spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Pegasus, 22 Haziran’dan itibaren Karadağ uçuşlarına başlıyor

Seçtiklerimiz

Pegasus Hava Yolları, Türkiye’den Karadağ’a olan uçuş hizmetlerine 22 Haziran’da başlayacağını duyurdu.

Bu gelişmeyi, Karadağ Hükümeti toplantısında, Devlet Bakanı Admir Šahmanović açıkladı. Pegasus Karadağ uçuşları

İstanbul Karadağ uçak bileti fiyatları düşecek

Šahmanović, Pegasus’un sektördeki güçlü konumuna vurgu yaparak, toplamda 48 ülkede 129’dan fazla noktaya hizmet veren bu şirketin Karadağ uçuşlarına başlamasının bilet fiyatları üzerinde düşürücü bir etki yaratacağını ifade etti.

Bu durumun vatandaşlara çok daha uygun fiyatlarla seyahat imkanı sağlayacağını ekledi.Aynı zamanda Karadağ hava yolu şirketinin çıkarlarını korumak adına Pegasus ile her Podgorica’ya gelen her yolcu için 10 dolarlık bir ücret ödeme anlaşması yapıldığını belirtti.

Šahmanovič, ToMontenegro şirketinin bir Jata kodu alamaması durumunda bu ödemenin bir yıl daha devam edeceğini ve bu sürenin ToMontenegro’nun yeniden organize olması için yeterli olacağını belirtti.

Šahmanović, ToMontenegro’ya belirli sayıda koltuk tahsisi ve uçak kiralama gibi işbirliği modellerinin de gündemde olduğunu açıkladı.

Pegasus Hava Yolları, İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı üzerinden, 36 yurtiçi ve 93 yurtdışı noktaya uçuşlar düzenleyen düşük maliyetli bir Türk hava yolu şirketi olarak tanınıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika