spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Onurair'den Sevgililer Günü'ne özel kampanya

Seçtiklerimiz

Onur Air Havayolları ile 13, 14 ve 15 Şubat tarihlerinden birinde iç hatlarda uçan tüm çiftler, tek yön bedava bilet kazanacak.

Onur Air'den yapılan yazılı açıklamada, havayolunun “14 Şubat Sevgililer Günü”ne özel bir kampanya düzenlediği bildirildi.

Açıklamaya göre 13, 14 veya 15 Şubat tarihlerinden birinde Onur Air ile iç hatlarda uçan tüm çiftler, 20 Şubat-15 Nisan 2010 tarihleri arasında kullanmak üzere iç hat uçak bileti kazanacak.

Kampanya, Onur Air'in “www.onurair.com.tr” adresindeki internet sitesinden, “212 444 66 87” numaralı çağrı merkezinden veya bilet satış acentelerinden alınan tüm biletlerde geçerli olacak.

Hediye bilet hakkı kazanmak için çiftlerin biletlerini tek PNR üzerinden, tek işlemle bir defada satın almaları, ayrıca bedava bilet hakkı kazanan çift ile bu hakkı kullanacakların aynı kişiler olması gerekiyor.

Çiftlerin ücretsiz bilet hakkını kullanmaları için iletişim bilgilerini, gidiş uçuşlarının PNR numaralarını, ücretsiz bilet için talep ettikleri parkuru uçuş tarihinden en az 4 gün öncesinden ama her şart altında 28 Şubat 2010 tarihine kadar “sevgililergunu@onurair.com.tr” mail adresine yollamaları gerekiyor. Ücretsiz biletler için tarih değişikliği, açığa alma, iptal veya isim değişikliği yapılamayacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika