spot_imgspot_img
8.8 C
İstanbul
Salı, 3 Mart 2026

Önce uçaktan attı sonra tutuklattı

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

20 yaşındaki ABD vatandaşı olan profesyonel futbolcu neye uğradığını şaşırdı, neyle suçlandığını anlamadı.

San Francisco havalimanında US Airways uçağına binen 20 yaşındaki profesyonel sporcu, şaşkınlığı halen üzerinden atamadı ve ancak 10.000 dolar kefalet ödeyerek serbest kaldı. Suçu ise, pantolonunu fazla ‘derin’ giymek!

Uçağa bindiği anda, hostes yolcuyu uyardı: Pantolonunuz fazla aşağıda, külotunuzun üst kısmı görünüyor. Lütfen pantolonunuzu yukarı çekin!

20 yaşındaki erkek yolcu bozuntuya vermedi ve ‘Hemen, ama müsaadenizle önce ellerimdeki çantaları bagaja yerleştireyim, hemen çekerim’ dedi. Üstelik yolcunun bu tepkiyi verdiğine uçakta şahitler varmış.

Yolcu gerçekten de koltuğuna kadar gitmiş, çantalarını üst bagaja yerleştirmiş ve pantolonunu ‘yukarı çekmiş’.

ABCNews televizyonuna göre, bu arada hostes yolcunun arkasından gelmiş ve yolcuya uçağı terk etmesini söylemiş. Durumunu tekrar izah etmeye çalışan yolcunun yanına bu sefer de pilot gelmiş ve polise haber verdiğini, bir an önce uçaktan inmesi gerektiğini hatırlatmış.

Uçaktan inen yolcu daha pistteyken polis tarafından tutuklanmış. San Francisco Chronicle gazetesine göre havalimanı savcısı, yolcuyu ‘İzinsiz uçağa binmekten’ mi, ‘Tutuklanmaya karşı koymaktan’ mı yargılanması talebine henüz karar vermemiş ama 10.000 dolar kefalet karşılığında zanlının tutuksuz yargılanmasına izin vermiş.

Aynı gazete, US Airways şirketinin sözcüsü Andrew Christie’nin sözlerine de yer verdi: “Emniyet ve yolcuların konforu öncelik taşır. Kabin görevlilerimizin, yolcuların tavır ve kıyafetlerini eleştirmeleri, gerekirse uyarmaları doğaldır. Üstelik bu yolcunun uçaktan atılması, pantolonu yüzünden değil, görevlilerin söylediklerini yerine getirmemekten gerçekleşti.”

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika