spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Oman Air A330 uçağını Teslimin Aldı

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

Oman Havayolu, uçağın en yeni işletmecisi olarak, ilk defa uzun taşıma uçuşlarını tanıtmaya imkan vererek, ilk A330-220’sinin teslimini aldı. Uçak AWAS Dublin’e bağlı bir kira anlaşması altında elde edildi.

Rolls-Royce Trent 700 makineleriyle güçlendirilmiş A330, iki takım ultra yüksek konforla 20 Business ve 196 Ekonomi koltuğuyla yapılandırılacak. Uçak başlangıçta Asya’daki güzergahların yanısıra Muscat, Oman’dan Londra, Paris Ve Frankfurt’a uzun taşıma rotalarında kullanılacak.

Oman Havayolu 2007’de beş tanesi direkt olarak Airbus’tan olmak üzere yedi tane A330 için sipariş verdi. Havayolu gelecek yıllarda altı tane yeni A330 aile uçağının teslimini alacak. ‘’Gittikçe büyüyen ağımızda A330’u tanıtmayı dört gözle bekliyoruz.’’ dedi Oman Air yöneticisi Peter Hill. ‘’Onun seçkin ekonomisi ve varolan takım benzerliği Oman Havayolu’na bizim maddi olarak satın alınabilir ve güvenilir servislerimizi genişletmemize olanak sağlayacak ve daha sonra piyasadaki durumumuzu güçlendirecek.

‘’A300’un yenilmez güvenilirliği, ekonomik etkinliği var ve Oman Havayolu’nun devam eden genişlemesi için mükemmel bir platform.’’ Airbus İdari Yöneticisi John Leahy. ‘’Daha uzağa ulaşım A300 üzerindeki güveni güçlendiriyor ve yatırımda muhteşem dönüşümler ve yüksek net defter değeri önererek güçlü bir yardım olan finansal toplumla uçağın çekiciliğinin altını çiziyor.’’

Yüksek konfor standartları sağlayan gerçekten geniş uçak gövdesiyle A330-220, farklı müşteri gereksinimlerine uymak için yer ve takım ayarlarını düzenlemeye olanak sağlıyor. Dolu yolcu yüklemesiyle 6,750 nm / 12,500 km ‘ye kadar uzaklığa sahip. Yüksek derecede güvenilir ve etkili olarak, medyum ölçülere göre etkili kılınmıştır – temdit edilmiş piyasa uzaklığına, uzaklık ve fiyat arasındaki en iyi dengeyi sağlar. Kanıtlanmış ekonomi kayıtı ve üstün yolcu konforu yöneticilere bugünkü piyasada önemli bir rekabetçilik sağlıyor.

İkiz motorlu A330, bugün serviste en yaygınca kullanılan geniş gövdeli uçaklardan biridir. Airbus uçak için 1,000’den fazla sipariş aldı ve 600’den fazla A300, 80’den fazla yöneticiyle şu anda dünyanın her yerinde serviste. Kombine edilmiş takım, dünyanın her yerinde 300 güzergahtan fazla yerde hizmet ediyor ve 14 milyondan fazla uçuş saatine ulaştı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika