spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Messi, THY’nin marka elçisi oldu

Seçtiklerimiz

Dünyada futbol denilince akla gelen ilk isimlerden biri şüphesiz Barcelona’nın Arjantinli yıldızı Leo Messi Türk Hava Yolları’nın marka elçisi oldu.

FC Barcelona’nın Nou Camp Stadı’nda düzenlenen basın toplantısına yıldız futbolcu Leo Messi ve Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gerçek katıldı.

Basın toplantısında Türk Hava Yolları’na teşekkür ederek konuşmasına başlayan Leo Messi, "Türk Hava Yolları’nın marka yüzü olmak benim için büyük bir onur" dedi.

"Global bir marka olan Türk Hava Yolları ile çok büyük ve başarılı projelere imza atacağız" diyen Messi, önümüzdeki günlerde başlayacak olan Buones Aires uçuşları için de Türk Hava Yolları’na teşekkür etti.

Basın toplantısında konuşan Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu üyesi İsmail Gerçek ise iki yıldır Avrupa’nın en iyi havayolu şirketi olduklarını ifade ederek; "Bu yüzden sporda en iyilerle çalışmak ve onlarla işbirliği yapmak ne kadar doğru bir iş yaptığımızı net şekilde ortaya koyuyor. " dedi. Gerçek, Messi ile işbirliği yapmanın önemine de değinerek; "Dünya çapında bir yıldız futbolcu olan Leo Messi ile işbirliği içerisinde olmak, dünyanın en fazla ülkesine uçak Türk Hava Yolları’nın lider pozisyonunu daha da güçlendiriyor" dedi.

FIFA’nın son üç yıldır en iyi oyuncu olarak seçtiği ve bu yıl da FIFA’nın en iyi oyuncu adaylarından olan Messi’yi Global marka yüzü olarak belirleyen Türk Hava Yolları, uluslararası alanda görünürlüğünü ve bilinirliğini artırmada önemli bir adım daha atmış oldu.

Türk Hava Yolları’nın Marka Elçisi olan Leo Messi, bu anlaşma kapsamında çekimleri Barselona ve İstanbul’da gerçekleşen bir reklam filminde rol aldı. Reklam filmindeki rol arkadaşı ise başka bir marka elçisi basketbolda dünya starı olan Kobe Bryant. Türkiye, Hollanda, İspanya ve Amerikalı yapımcı ve oyuncularında görev aldığı reklam filmi tüm dünyada 7 Aralık 2012 tarihinden itibaren gösterilecek.

Yine bu anlaşma kapsamında Messi, Türk Hava Yolları’nın çeşitli etkinliklerinde yer alacak.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika