spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Malaysia Airlines, Bandung Uçuşlarını Kutladı

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

       

Malaysia Airlines, gelecek ay, 14-28 Haziran 2010 arasında tek yön için her şeyi kapsayan tanıtım fiyatlarını sunarak Bandung, Endonezya’ya uçuş başlatıyor.

       

Bu fiyatlar 16 Temmuz’dan 31 Aralık 2010’a kadar www.malaysiaairlines.com ’da mevcut olacak.

       

Bandung; Jakarta, Bali, Medan, Surabaya ve Yogyakarta’dan sonra ulusal havaalanı tarafından sunulan Endonezya’daki altıncı güzergah olacak.

       

 

       

Malaysia Airlines’ın Ticari Strateji Kıdemli Genel Müdürü Dr Amin Khan; Bandung’a olan servislerin genişletilmesinin, ağ genişleme planları ile uyumlu olduğu için, doğal bir süreç olduğunu söyledi. Bu yeni uçuşlar daha büyük bir bağlanılabilirlik sunacak, turizmi canlandıracak ve iki ülke için de trafiği arttıracak.

       

 

       

Ayrıca, Khan, Malaysia Airlines’ın Bandung’a uçuş yapan ilk servis taşıyıcısı olmaktan mutluluk duyduklarını söyledi. Bu yöne uçan müşteriler için fayda sunacağını düşünüyorlar. Bandung bir alışveriş cenneti olarak bilindiği için, 20 kiloluk bagaj izni alışverişçiler için büyük avantaj olacak.

       

 

       

Malaysia Airlines; Jakarta’ya haftada 40, Bali’ye 21, Surabaya’ya 7, Medan’a 12 ve Yogyakarta’ta 3 defa uçuş gerçekleştiriyor.

       

Haber Merkezi @ Air News Times

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika