spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Luana Rednic, Brüksel’deki Patlamayı Anlattı

Seçtiklerimiz

Rumen Hocanın Kızı, Brüksel’deki Patlamayı Anlattı

Belçika’nın başkenti Brüksel’deki Zaventem Havaalanı’nda meydana gelen patlamada olay yerinde bulunan Dinamo Bükreş Teknik Direktörü Mircea Rednic’nin kızı Luana Rednic, yaşananları Digi 24 kanalına anlattı.

 
"İNSANLAR PANİK HALİNDE KAÇIŞTI"
 
Havaalanında gerçekleşen patlamaya çok yakınında gerçekleştiğini belirten Luana, ilk patlamanın check-in yakınında olduğunu bildirdi. İlk patlama sonrası insanların panik halinde kaçıştığı ve bu sırada havaalanın bir başka kısmında bir patlama sesi daha duyduklarını belirtti.
 
"ARAPÇA BAĞRIŞMALAR VE SİLAH SESLERİ DUYDUK"
 
Kendisinin ve bir grup insanın en yakındaki bir ofise saklandıklarını açıklayan Luana, bu sırada havaalanı tavanındaki kaplamaların üzerlerine düştüğünü aktardı. Saklandıkları ofiste 15 dakika kadar beklediklerini belirten Luana bu sırda Arapça bağrışmalar ve silah sesleri duyduklarını söyledi.
 
 
"BİRÇOK KİŞİ YERDE HAREKETSİZ YATIYORDU"
 
Belli bir süre sonra görevlilerin saklandıkları yere gelip kendisini ve beraberindeki insanları havaalanının pist bölümüne çıkartıldıklarını aktardı. Bu sırada bir restoranın yandığını ve görevlilerin yanan bir eczaneye gittiklerini belirtti. Ayrıca Luana dışarı çıkarken birçok kişiyi yerde hareketsiz gördüğünü belirtti.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika