spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Jet2 Uçağındaki Acı Olay: Yolcu Uçuş Sırasında Lavaboda Ölü Bulundu, Uçuş Rotasını Değiştirdi

Seçtiklerimiz

Jet2’ye ait bir Airbus A321 uçağı, bir yolcunun uçuş sırasında uçağın lavabosunda ölü bulunması üzerine rotasını değiştirdi.

The Mirror’a göre, diğer yolcular lavabonun olağandışı uzun bir süre boyunca kilitli olduğunu fark edince endişe duydular. Jet2 uçağındaki uçuş ekibi bilgilendirildi ve hemen adama tıbbi yardım sağlamaya çalıştı, ancak maalesef hayatını kurtaramadı.

LS918 sefer sayılı uçuş, 2 Ocak 2023’te yerel saatle 16:15’ten hemen sonra Tenerife South Havalimanı’ndan hareket etti, ancak yolcu bulunduktan sonra rotası Cork Havalimanı’na (ORK) yönlendirildi.

G-SUNB kayıtlı uçak, oradaki yolcuların başka bir uçağa alınmasının ardından 8:30’da iniş yapması planlanan Manchester Havalimanı’na yaklaşık beş saat gecikmeli olarak varış yaptı.

Jet2, yaptığı açıklamada, “Tenerife’den Manchester’a giden LS918 sefer sayılı uçuş, 2 Ocak Salı günü müşterinin tıbbi müdahaleye ihtiyaç duyması nedeniyle Cork Havalimanı’na yönlendirildi. Maalesef, müşterinin bilinçlenmesiyle müdahale eden çok eğitimli mürettebatımızın en iyi çabalarına rağmen müşterinin maalesef yaşamını yitirdiğini doğrulayabiliriz,” dedi.

Düşük maliyetli havayolu, “Bu, mürettebatımız için son derece zor bir durumdu ve onlara çabaları için teşekkür etmek isteriz. Düşüncelerimiz bu zor zamanlarda müşterinin ailesi ve arkadaşlarıyla birliktedir” şeklinde ekledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika