spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

İzmir çıkışlı rotalarının sayısını 30’a çıkarıyor

Seçtiklerimiz

Haftada 1 kere, pazartesi günleri düzenlenecek Erzincan seferlerinin eklenmesiyle birlikte SunExpress’in İzmir merkezli uçtuğu iç ve dış hat destinasyonlarının sayısı 30’a çıkacak.

SunExpress’in yeni seferi pazartesi sabahları İzmir’den 06:35’te kalkacak ve Erzincan’a 08:25’te ulaşacak. SunExpress, Erzincan’dan İzmir’e ise saat 13:15’te hareket edecek ve 15:15’te varacak.

SunExpress, halen İzmir’den iç hatlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, İstanbul Sabiha Gökçen, Kars, Kayseri, Malatya, Samsun, Trabzon ve Van’a dış hatlarda ise Amsterdam, Basel, Berlin – Schönefeld, Berlin – Tegel, Bremen, Düsseldorf, Frankfurt, Hamburg, Hannover, Köln/Bonn, Münster/Osnabrück, Münih, Nürnberg, Oslo, Stockholm,  Stuttgart, Viyana ve Zürih’e uçuyor.

SunExpress’in iç hat bilet fiyatları, her şey dahil 59,99 TL’den başlıyor. Yolcular biletlerini SunExpress’in www.sunexpress.com adresindeki internet sitesinden, 444 0 797 numaralı çağrı merkezinden ve yetkili acentelerden satın alabiliyor. SunExpress’in Yolcu Avantaj Programı SunPoints’te, yolcular seyahatlerinde aldıkları her biletin bedeli karşılığında belirli bir puan kazanıyor, biriktirdikleri puanlarla da ödül uçak bileti alabiliyor.

SunExpress’in yeni İzmir-Erzincan seferi

Günler Nereden Nereye Kalkış Varış

Pazartesi İzmir Erzincan 06:35 08:25

Pazartesi Erzincan İzmir 13:15 15:15

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika