spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

İstanbul da Havaş Seferleri Durduruldu

Seçtiklerimiz

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, mahkeme kararı ile  havalimanı ile şehir merkezi arasında otobüsle taşımacılık yapan Havaş’ın seferlerini durdurdu. İlgili şirket yetkililerine bu sabah iletin karar sonrası Havaş otobüslerinin yolcu alımı yasaklandı.

Havataş adı ile ikinci bir şirket olarak havalimanı ve kent merkezi arasında taşıma yapan Günaydın Turizm`in sahibi Emir Günaydın, Havaş’ın haksız rekabetine karşı adaletin geç de olsa tecelli ettiğini söyledi. Havaş’tan yapılan açıklamada ise, “Geçici bir süreliğine durdurmak zorunda kaldığımız ve yürütülmesinde yüksek kamu menfaati bulunduğuna inandığımız hizmetlerimizi yeniden ve ivedilikle vatandaşlarımıza sunabilmek amacıyla gerekli her türlü yasal ve hukuki yola başvuracağımızı belirtir; bu kapsamda söz konusu hizmetlerimizi yeniden ve ivedilikle vatandaşlarımıza sunmaya başlamayı ümit ettiğimizi kamuoyuna saygılarımızla arz ederiz.” denildi.

Bu arada, Atatürk Havalimanı geliş katında yolcu almadan park halinde duran Havaş otobüslerinin çalışanları sıkıntılarını dile getirdi. Coşkun Tekoğlu, 28 yıldır süren hizmetin nedensiz, sebep gösterilmeden olarak ani bir uygulamayla son verilmesini eleştirdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika