spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

İHA’nın tüm malzemeleri Adana’da üretilecek

Seçtiklerimiz

Dünya’da ve Türkiye’de bir çok başarılı uçuşa imza atan ve teknoloji sevdalısı Rahmi Süren deneyimlerini Adana’dan dünyaya duyurma kararı alarak Adana’da milyon dolarlık teknoloji yatırımı ile dünya piyasasına talip olduğunu açıkladı. 

 

Büyükşehir Belediyesi Karşısında Atatürk Caddesi üzerinde Tören apartmanı 1 katta şirket yönetim ofisinde yaptığı toplantı ile şirketin tanıtımını yapan ve dünya ile birlikte Türkiye’ye ilk kez Adana’dan hizmet verecek olan BESE Havacılık uzman kadrosu ve teknolojik yazılımları ile insani yardım, ilk yardım, toplumsal olaylarda müdahale ve yangınlar dahil her alanda kurumların en büyük yardımcısı olacak açıklamasında bulunan Rahmi Süren bir Adanalı olarak memleketime olan borcumu ödemek istiyorum dedi.
BESE Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bilgen şirket ile ilgili olarak Milyon Dolarlık Projemiz ile dünya piyasasına talipiz. BESE Havacılık İran, Irak, Portekiz, Almanya, İsrail ve birçok ülkenin temsilcilerini Adana’da ağırlayacağız dedi. 

 

BESE Havacılık Yönetim Kurulu Başkanı Selim Bilgen aynı zamanda Adana’dan Türkiye’ye ve Dünya’ya açılacak olan yazılımın bir örneği dünyada hiçbir ülkede bulunmuyor. 200 Metre yüksekten bir A4 kağıdı üzerinde bulunan yazıları HD kalitesinde kule merkeze iletebilen neronların tek amacı toplumsal olaylarda iyi ve kötüyü ayırmak ve emniyet güçlerimize terör olaylarında can kaybı yaşatmadan problemi çözmek olacaktır dedi. 

 

BESE Havacılık Genel Müdürü Rahmi Süren Dünyada yazılımı ilk kez Türkiye’de kullanılacak olan insansız hava araçları ilk kez tüm malzemeleri ile Türkiye’de merkez üssü Adana’da üretileceğiz açıklamasında bulundu.  Dışarıdan tedarik edilen dronlar artık gümrük fiyatına ve yedek parça desteği ile ihtiyaç sahiplerinin hizmetinde olacağı müjdesini veren BESE Havacılık Genel Müdürü Rahmi Süren bu milyon dolarlık yatırım için devletten hiçbir destek almadan Adana’da Teknoloji üssü kuruyoruz.  BESE Havacılık uzman ekibi ile tek insan kurtarma yazılımı ile Adana’dan dünya teknoloji piyasasını yönetmeye aday.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika