spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

ICAO Level 4 sınavına hazır mısınız…?

Seçtiklerimiz

Pilotol.com  sitesinden artık  ICAO ( Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) için  Havacılık Ingilizcesi Yeterlilik deneme testini gerçekleştirerek ve  online olarak ICAO Havacılık Ingilizcesi kursunu alabileceksiniz.

Pilot olma hayalinizi hayaller ülkesi Amerika’da gerçekleştirmenize yardımcı olan pilotol.com  bünyesinde ICAO için havacılık ingilizcesi yeterlilik deneme testini  gerçekleştirerek ICAO sınavına hazır olup olmadıgınızı ölçebilir ve  ardından ICAO Havacilik Ingilizcesi kursunu alarak havacılık  eğitiminizde hiç bir engel  kalmadan  tamamlayabilirsiniz.

Dil Yeterliliği Talimatı’na göre 18 Şubat tarihinden itibaren  bütün uçan pilotlar ve  ATC hava kontrolleri çalışanları ICAO Level  sınavına tabi tutuluyor. Pilot ve havacılık personelleri arasında ortak  dil olan Ingilizce  iletişim problemlerinden dolayı doğabilecek olası  uçak kazalarını ve uçuş güvenliğini tehdit edebilecek unsurları en az  seviyeye indirmek için, ICAO ( Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü)  ingilizce havacılık terminoloji bilgisini, doğru ve akıcı şekilde  iletişim sağlayabilmeyi, farklı aksan ve telafuzları anlama becerisini  ölçen bir sınav gerçekleştirmektedir.

Pilot ve havacılık personelleri  için minimum seviyenin 4 olması gerekmektedir ve bunun altında dil  yeterliliği kabul edilmeyecektir.

ICAO seviye sınavına hazır olup olmadığınızı görmek için ve  online olarak ICAO Havacılık Ingilizcesi kursunu almak için www.pilotol.com sayfasını ziyaret etmeniz yeterli olacaktir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika