spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Hull City, Corendon Airlines Sponsorluğunda Antalya’da Dostluk Maçına Hazırlanıyor!

Seçtiklerimiz

Hull City, Corendon Airlines Uçağıyla Antalya’ya Geldi

İngiltere’nin EFL Championship ligi takımlarından Hull City FC, “Tigers on Tour” adı altındaki hazırlık kampı için Corendon Airlines’ın özel tasarladığı uçakla Antalya’ya iniş yaptı. Takım, Karayip ada ülkesi Çuraçao Milli Futbol Takımı ile yapacakları dostluk maçı öncesinde Türkiye’yi tercih etti.

Hull City kafilesi, Antalya Havalimanı’nda karşılandıktan sonra otellerine hareket etti. 18-23 Mart tarihleri arasında Regnum Carya Futbol Kampı Tesisleri’nde gerçekleşecek olan hazırlık kampı, takımın gelecek maçlarına yönelik stratejiler geliştirmesi açısından önem taşıyor.

Takım yöneticileri ve oyuncuları, 21 Mart 2024 Perşembe günü saat 12.15’te basın toplantısı düzenleyerek Hull City’nin gelecek odaklı hedefleri ve mevcut planlamaları hakkında bilgi verecekler.

Ayrıca, “Tigers on Tour” kapsamında Hull City, 21 Mart Perşembe günü Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu’nda saat 16.00’da Corendon Tur Operatörü’nün seyahat sponsorluğunu üstlendiği Karayip ada ülkesi Curaçao Milli Futbol Takımı ile dostluk maçı yapacak. Bu maça ilgi büyük olduğundan Hull City ekibi, maça girişleri ücretsiz yaparak tüm Antalya halkını dostluk maçını izlemeye davet etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika