spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Hedef : KTYH ile 30 bin yolcu

Seçtiklerimiz

Atlasjet şirketiyle KTHY’ye ortak olan ETS Grup, Kıbrıs’ta büyüme hamlesine devam ediyor. Girne’ye beş yıldızlı yeni otel inşa edecek.

       

Etstur, Atlasjet ve Voyage Otelleri’ni bünyesinde barındıran, geçen ay sonunda Atlas Jet’in yaptığı anlaşma ile yeniden yapılandırılan Kıbrıs Türk Hava Yolları’nın yüzde 51 ortağı olan ETS Group, Girne’de otel yatırımına hazırlanıyor. Kıbrıs’ın potansiyeline inandıklarını belirten ETS Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, büyük bir 5 yıldızlı otel planladıklarını, önümüzdeki aylarda yatırıma başlayacaklarını belirtti. KTHY’nin geçen yıl 20 bin olan yolcu sayısını da 30 bine çıkarmayı hedeflediklerini vurgulayan Ersoy, ‘Sonraki yıllarda da KTHY’de her yıl en az yüzde 10 büyüme planlıyoruz’ dedi. 

       

  

       

İSTANBUL’DA YER ARIYORUZ
       
Grup bünyesinde 2’si Antalya’da 3’ü Bodrum’da olmak üzere 5 adet Voyage oteli bulunduğunu, önümüzdeki dönemde de otel yatırımlarına devam edeceklerini açıklayan Mehmet Ersoy, özellikle İstanbul’un Avrupa Yakası’nda mutlaka yer almak istediklerini belirterek, ‘İstanbul için çok ciddi bir rakamları gözden çıkardık. Fakat istediğimiz gibi bir yer bulamıyoruz. Artık ‘İstanbul’un taşı toprağı altın’ deyimi yetersiz kalıyor. İstanbul’un değerini anlatmak için altından daha değerli bir maden bulmak lazım’ diye konuştu. Ersoy, İstanbul dışında kısa vadede Bodrum’da bir, Antalya’da 2 otel daha planladıklarını sözlerine ekledi.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika