spot_img
spot_imgspot_img
12.7 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

Heathrow dünyanın en kötü havaalanları arasında

Seçtiklerimiz

AOL (American Online) adlı internet şirketinin sayfasında çıkan haberde, Heathrow havaalanında yeterli tabela olmadığı, seferlerin sık sık geciktiği ve inşaatların çokluğunun havaalanında beklenmesini işkence haline getirdiği belirtildi. Havaalanında ayrıca ellerinde makineli tüfekler bulunan polislerin dolaştığı kaydedildi.


Charles de Gaulle havaalanında ise personelin güleryüzlü olmadığı, yemeklerin çok pahalı, çoğu bilgi tabelasının da yanlış olduğu ifade edildi. Havaalanında 2004 mayısında meydana gelen ve yeni terminal binasının bir kısmının çökmesi sonucunda 4 kişinin öldüğü acı olayın da hala çoğu yolcunun hafızasında olduğu bildirildi.


Kamerun'daki Yaounde, Senegal'deki Dakar Yoff Leopold Sedar Senghor, Rusya'daki Ulyanovsk, Şeremetyevo, Mineralnye ve Hindistan'daki İndira Gandi havaalanları da yetersiz imkanları ve kötü şartları yüzünden dünyanın en kötü havaalanları arasında gösterildi.
Irak'ın başkenti Bağdat'taki havaalanı, sivillerin her an saldırıya uğraması tehlikesi bulunduğu gerekçesiyle, Nepal'deki Lukla havaalanı da pistinin kısa, eğimli ve yüksek dağlarla çevrili olması nedeniyle en kötü havaalanları arasında yer aldı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika