spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havayollarından Bayrama Özel 104 Ek Sefer

Seçtiklerimiz

Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarılmasının ardından havayolu şirketleri özellikle tatil bölgelerine ek sefer düzenledi. Havayolu şirketleri, artan talep üzerine bayram döneminde yaklaşık 100 ek sefer düzenledi.
 
Havayolu şirketleri, Ramazan Bayramı ile yaz tatiline gidecek vatandaşların yoğunlukla uçak seferlerini tercih etmesiyle oluşan talep üzerine bazı tedbirler aldı. Özellikle iç hatlarda tatil bölgelerindeki uçak seferleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı.
 
Türk Hava Yolları (THY), Ramazan Bayramı döneminde iç hatlarda 25 ek sefer düzenleme kararı aldı. THY’den Cihan Haber Ajansı’na yapılan açıklamada; en yoğun talebin Dalaman, Bodrum, Antalya gibi tatil bölgelerine olduğu söylendi. THY, Ramazan Bayramı yoğunluğu nedeniyle Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı’nı kullanacak yolcuların bilet saatlerinden 3 saat önce havalimanında bulunmalarını istedi.
 

PEGASUS’TAN BAYRAMA ÖZEL 79 EK SEFER
 
Pegasus Hava Yolları yöneticileri ise bayram döneminde özellikle Antalya, Kıbrıs, Bodrum, Dalaman, Gazipaşa-Alanya gibi iç hat uçuşlarında yüksek doluluk oranları olduğunu belirtti. Bu hatlarda yüzde 100 dolu birçok seferleri olduğunun belirtildiği açıklamada, "Yazlık iç hat noktalarına yoğun talebin olduğu dokuz günlük Ramazan Bayramı döneminde özellikle Ankara, Kayseri, Elazığ, Şanlıurfa, Ordu-Giresun, Samsun, Trabzon, gibi farklı yurt içi noktalarımızdan Antalya, Bodrum, İzmir’e misafirlerimizin direkt uçabilecekleri ek seferler planladık. Ek seferlerimizin 79’unu en çok tercih edilen yurt içi uçuş noktalarımıza; 36’sını ise Antalya, İzmir, Ankara ve Adana’dan Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne planladık." denildi.
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika