spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havalimanı Taksicisinden Örnek Davranış

Seçtiklerimiz

Atatürk Havalimanı’nda taksicilik yapan Ayhan Güven, bir müşterisinin araçtan inerken unuttuğu yaklaşık 50 bin TL değerindeki altınların bulunduğu çantayı sahibine teslim etti.

Abdurrahman Kılıç, dün, yakının düğünü için Erzurum’dan aldığı altın bilezikleri, Atatürk Havalimanı’ndan Bayrampaşa’daki iş yerine gitmek için bindiği Ayhan Güven’e ait takside unuttu. İş yerine ulaştığında çantasını takside unuttuğunun farkına varan Kılıç, önce bilinmeyen numaralar servisini arayarak Atatürk Havalimanı Taksiciler Kooperatifi’nin telefonunu öğrendi. Daha sonra taksiciler kooperatifini arayan Kılıç, durumu buradaki yetkililere bildirdi. Atatürk Havalimanı Kooperatif merkezinden yetkililer kendilerine bağlı tüm taksileri anons ederek araçlarında unutulan çanta olup olmadığını sordu.

Ayhan Güven isimli taksici anons üzerine aracını kontrol ettiği sırada çantanın aracında unutulmuş olduğunu görerek vakit kaybetmeden Atatürk Havalimanı’na geri döndü. Taksi durağına gelen Güven burada içi altı bilezikle dolu olan çantayı sahibine teslim etti.

TAKSİCİYİ ÖDÜLLENDİRECEĞİM

Taksiciyi ödüllendireceğini belirten Abdurrahman Kılıç, "Taksiye bindiğim sırada elimde iki tane çanta vardı. Birisinin içerisinde amcamın oğlunun biriktirdiği paralarla aldığım ve düğünü için istediği 50-60 bin TL değerinde altınların bulunduğu çanta vardı. O çantayı takside unutum. Arkadaşlar çantanın bulunduğunu söyleyince bende buraya geldim. Çantayı bulan arkadaşıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

YOLCU ALMADAN HAVALİMANINA GELDİM

Taksici Ayhan Güven ise, "Anons gelince taksinin içine baktım ve çantayı düştüğü yerde buldum. Hiç yolcu almadan, Atatürk Havalimanı’na gelerek çantayı teslim ettim. Daha sonra sahibi teslim aldı" diye konuştu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika