spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havacılık Eğitim Merkezi Açılıyor

Seçtiklerimiz

Murat AKALTUN THK şube başkanı olmasıyla birlikte büyüme kazanan kurum AKALTUN’ un yoğun girişimleri sonucu Şanlıurfalıların hayali olan havacılık eğitim merkezi açılıyor.

       

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Şanlıurfa THK şube başkanı Murat AKALTUN bizim yıllardır hayalini kurduğumuz pilotluk hayalimiz yoğun kulislerimiz ve çalışmalarımız çok şükür netice verdi. Havacılık eğitim merkezi 2011 yılı içerisinde Urfa’mızda faaliyete geçecek olması havacılık kültürü ve bilincinin oluşmasıyla birlikte memleketimiz gençlerine de çok ciddi bir şekilde istihdam imkânları oluşturacaktır.

       

Bunun la beraber hep hayalini kurduğumuz pilot olma düşüncesi ise hayal olmaktan çıkıp gerçeğe dönüşecektir. İlimizde yapılan bölgesel toplantıda sayın genel başkanımızın katılması Şanlıurfa da açılacak olan havacılık eğitim merkezinin açılış müjdesini bizzat kendisinin vermesi ve havacılık yüksek okulunun da yakın bir zaman da müjdelemesi bizim Şanlıurfa ilinde havacılık la ilgili ne kadar yoğun bir tempoda çalıştığımızın göstergesidir.

       

Harran üniversitesinin rektörü İ.Halil MUTLU’ nun da havacılık yüksek okulu ile ilgili bize tam destek vermesi bizleri motive etmiş ve mutlu etmiştir. Ben buradan sayın rektörüme teşekkürlerimi bir borç bilirim. Bununla birlikte bölgesel toplantıda bizi yalnız bırakmayan tüm yetkililerimize sivil toplum örgütlerine ve basın mensuplarına teşekkür ederim dedi.

       

Ocak ayı içerisinde ilimizde paraşüt kursları açılacak ve müracaatlar pazartesi günü THK Şanlıurfa şubesinde müracaatlar alınacaktır.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika