spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Gülnar Tour, Atlas Jet ve Corendon ile anlaştı

Seçtiklerimiz

Atlas Jet ve Corendon Havayolları ile anlaşmaya varan ve 2012 yaz dönemi için 100 bin yolcu kapasitesine ulaşmayı hedefleyen Kazakistan’ın önde gelen tur operatörü Gülnar Tour, incoming faaliyetleri için de Anex Tour ile anlaştı.

Kazakistan’ın en büyük tur operatörlerinden Gülnar Tour Antalya/Kazakistan ve Bodrum/Bodrum uçuşları için tek yetkili şirket olarak Atlas Jet ve Corendon Havayolları ile anlaştı. Gülnar Tour, 2012 Yaz dönemi için 100 bin yolcu kapasite planlayarak pazarın en güçlü Havayolları Atlas Jet ve Corendon ile anlaştığını açıkladı. 

 
Nisan 2012’de başlayacak uçuşlar Ekim sonuna kadar devam edecek ve yaklaşık 500 uçuş gerçekleştirilecek. Bu uçuşların 300’ünün Kazakistan’ın çeşitli şehirlerinden Antalya’ya, diğer uçuşların da Bodrum’a gerçekleştirileceği belirtildi. 
 

Atlas Jet ile 3 yıllık prensip anlaşmasına varan Gülnar Tour, bu anlaşma ile daha kaliteli müşterilere ulaşmayı hedefliyor. Atlas Jet uçuşlarında daha önce bu seferleri kullanan tüm tur operatörü ve acentelere Gülnar Tour iyi şartlarla blok dağıtacak veya istenildiğinde Gülnar Tour paketini satacak. 

 
Gülnar Tour, incoming ayağında da Antalya’nın en büyük tur operatörlerinden Anex Tour ile anlaştı. Anex Tour’un güçlü otel portföyü ile pazarda çok daha ileri gidebileceklerini bildiren Gülnar Tour Genel Müdürü Ali İsmailov, "Bu operasyonun başında 30 yıllık turizmci Orhan Sancar’ın olması bize daha da güç katıyor" dedi. 
 
Bodrum’da 10 yıllık partnerleri Brontes Travel/Yüksel Aslan ile yola devam edeceklerini belirten Ali İsmailov, tüm turizmcileri Nisan sonunda Kazakistan’da yapılacak fuara davet ettiklerini söyledi. Bu fuar için Atlas Jet havayolları ile özel uçak organizasyonu yapılarak tüm turizmcilere uygun ücretli paket turlar hazırlanacak. 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika