spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Lider Hava Kargo Şirketine Mükemmellik Ödülü

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin lider hava kargo şirketi MNG Havayolları, filosundaki 5 A300B4/C4/F4-200 ve 2 A300C4-605RF uçakları için Airbus tarafından “A300/A310 Kargo Filosu Operasyonel Mükemmellik Ödülü” ile ödüllendirildi. Ödül şirketin Teknik Başkanı Mehmet Eyigürbüz’e 18-20 Ekim 2011 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilen A300/A310 Teknik Sempozyumu’nda verildi. MNG Havayolları bu ödülü daha önce 3 defa daha almıştı.

İki yılda bir verilmekte olan operasyonel mükemmellik ödülünü alacak havayolu şirketi belirlenirken son iki yılda toplanan operasyonel veriler, filodaki aktif uçak sayısı, uçakların günlük ortalama uçuş saatleri, teknik güvenilirlik seviyesi, teknik kaynaklı gecikme sayısı ve süreleri gibi bilgiler değerlendirilmektedir.

MNG Havayolları Genel Müdürü A. Sedat Özkazanç alınan bu ödül için şunları söyledi:  “Bu ödülü dördüncü kez almaktan büyük bir mutluluk ve gurur duymaktayız. Bu ödül bir havayolu şirketi olarak sadece bizim için değil aynı zamanda emniyetli ve güvenilir bir filodan hizmet alan müşterilerimiz için de önemlidir. Bu ödül MNG Havayolları ailesinin tüm fertlerinin gerçekleştirdiği takım çalışmasının bir sonucu olup yapılan işlerin kalitesini de onaylamaktadır”

 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika