spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Germanwings’te yolcu sayısını arttı

Seçtiklerimiz

Uygun fiyat uygulayarak Türk yolcuları "low cost" kavramı ile tanıştıran Alman Havayolu şirketi Germanwings mayıs ayında yolcu sayısını %14 artırdı.

       

Uygun fiyat uygulayarak Türk yolcuları "low cost" kavramı ile tanıştıran Alman Havayolu şirketi Germanwings mayıs ayında yolcu sayısını %14 artırdı.  19 eurodan başlayan fiyatlarıyla dikkati çeken Germanwings’in Stuttgart, Köln ve Bonn pazarındaki liderliğini de sağlamlaştırmış oldu.

       

        Yolcu sayısını mayıs ayında geçen yılın ayını aya oranla %14 oranında artırarak 663.224’ten 756.201’e ulaştıran havayolu şirketinin rezervasyonlarının yazlık uçuşlarında büyük artış göstermekte olduğu bildirildi.

       

        Köln Havalimanı’nda taşınan yolcu sayısı %15 artarken Stuttgart Havalimanı’nda bu oranın %12 civarında seyrettiği, Köln/Bonn Havalimanı’nda pazar lideri olan Germanwings’in diğer bütün havayollarını geride bırakarak yaz uçuşları için en çok rezervasyon alan şirket olduğu da kaydedildi.

       

        Son aylarda, TuiFly’ın şehirlerarası trafiği Airberlin’den almasının ardından, Stuttgart havalimanında % 23 oranında pazar payı ile lider konuma gelen Germanwings’in, Stuttgart ve Köln/Bonn havalimanlarının ardından yeni açtığı Hannover havalimanı merkezi ile Almanya’daki varlığını iyice kuvvetlendirdiği de ifade edildi.
        Germanwings, Avrupa’da en hızlı gelişen havayolu şirketlerinden biri olmakla beraber, yolcu sayısını ve performansını en hızlı artıran düşük tarifeli havayolu şirketi olma özelliğine de sahip.

       

        Alman havayolu şirketinin Türkiye’ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü Airbus A319 tipi uçaklar ile Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştiriliyor.
        Taksim’den Sabiha Gökçen Havaalanı’na uçak saatlerini yakalayacak şekilde servis araçları kalkıyor.

       

        Almanya yolculuklarında Germanwings avantajlarından yararlanmak isteyenler, Germanwings’in internet sitesinden veya uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabiliyor.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika