spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Germanwings, kış uçuşları için biletler satışta

Seçtiklerimiz

Türkiye ye ilk uçuşunu 3 Aralık 2002 tarihinde gerçekleştiren Alman Havayolu şirketi Germanwings yolcularına kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Germanwings yolcuları 28 Nisan 2010 Çarşamba günü saat 18.00 itibariyle 31 Ekim 2010 – 26 Mart 2011 arasındaki uçuşlar için şirketin www.germanwings.com internet sitesinden rezervasyon yaptırabilecekler.

       

Germanwings; uygun fiyatlar, kolay erişim ve güvenilirlik ilkelerine dayanan standartları ile iddialı. Herkesin uçakla seyahat etmesini amaçlayan şirket, bilet fiyatlarını 19 Euro dan başlatarak, yolcularına hem güvenilir ve konforlu hem de uygun fiyatlı uçuş imkanı sunuyor. Siz de erkenden www.germanwings.com web sitesinden rezervasyon yaptırarak 19 Euro dan başlayan fiyatlarla Germanwings le seyahat edebilirsiniz.

       

        Erkenden Rezervasyon Yaptırın Bu Fırsatı Kaçırmayın

       

19 Euro dan başlayan fiyatları ile dikkat çeken uygun fiyatlı Alman havayolu şirketi Germanwings ile en erken rezervasyon yaptıran yolcular şirketin en ucuz bilet fiyatından yararlanabiliyor.

       

Germanwings in her uçuşunda, en düşük fiyatlı koltuklar talep ve yoğunluk oranına göre yeterli sayıda sunuluyor. Her müşterinin VIP olarak değerlendirildiği Germanwings de uçuş fiyatlarına tüm vergi ve kesintiler dahil olup mevsimlere ve güne göre değişiklik yoktur.

       

Alman havayolu şirketinin Türkiye ye düzenlediği tarifeli uçuşların tümü, 144 kişilik Airbus A319 ile gerçekleştiriliyor. İstanbul uçuşlarını Sabiha Gökçen Havalimanı ndan gerçekleştiren Germanwings in avantajlarından yararlanmak isteyenler şirketin internet sitesinden ya da uluslararası çağrı merkezinden rezervasyon yaptırabilirler.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika