spot_img
spot_imgspot_img
15.9 C
İstanbul
Perşembe, 16 Mayıs 2024

Fonların dikkatini çekmeye başladık

Seçtiklerimiz

Yurtdışı atağına güzeşte ve bire benzer haftada 4 bakir noktaya yol başlatan Atlasglobal, ecnebi fonların nazarıitibar odağı oldu. Şirketin patronu Murat Ersoy, ’Belirli bire benzer büyüklüğe ulaştık, dikkat çekiyoruz’ dedi

Globalleşmek üzere kurumsal yüzünü yenileyen Atlasglobal, 2015’te yurtdışı atağına geçti. Amsterdam, Düsseldorf, Köln ve Bişkek’e tarifeli uçuşlara başlamış olan şirket, 10 Temmuz’dan itibaren Paris’e uçacak. Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT), Balkanlar, Güney Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu kabilinden noktalara seferler başlatmayı planlayan Atlasglobal, bu acul atılımla ecnebi fonların da nazarıitibar odağı biçimine geldi. Atlasglobal Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy, ’Atlasglobal adına belli bire benzer büyüklüğe ulaştık ve ecnebi kurumların dikkatini çekmeye başladık’ dedi.

Atlasglobal 2015’e bakir yüzüyle selam dedi. Bu sene üzere hedefleriniz neler?

Sene esasen bu güne kadar pervaz ağımıza aut hatlarda müşterek nice bakir yeri ekledik. Yaklaşık 10 senedir yaptığımız charter uçuşlarla yolcular eliyle maruf ve güvenilir bire benzer ayraç adına ön plana çıktığımız Kazakistan pazarında tarifeli seferlere başladık. İstanbul Mustafa Kemal Atatürk Havalimanı’ndan Avrupa’da Amsterdam, Düsseldorf ve Köln Asya’da ise Kırgızistan’ın başkenti Bişkek’e tarifeli uçuşlara başlayarak bire benzer hafta içre aut hatlarda 4 bakir noktaya yekten yol başlattık. Bundan ahir bakir destinasyonumuz, 10 Temmuz’da İstanbul’dan uçmaya başlayacağımız Paris olacak.

Uçak filonuzda ne kadarlık bire benzer tahaccüm planlıyorsunuz?

Şu anda 22 uçaktan oluşan toptan filomuzu 2015 yaz sonu bakımından 25’e çıkaracağız. 2018 sonuna büyüklüğünde 3 bek büyümeyi hedefliyoruz. Bir tayyare almanak sayı farkı minimal 3 bin zaman pervaz yapar. 2020’de filomuzdaki tayyare sayısını 75’e ulaştırmayı ve almanak 240 bin zaman pervaz fail bire benzer havayolu firması olmayı hedefliyoruz.

GÖRÜŞME GÜNDEMİMİZDE YOK

İsviçreli bire benzer fonun size isteyen olduğuna değgin matbuatta duyum çıktı. Böyle bire benzer evolüsyon mevcut mı?

Atlasglobal adına belli bire benzer büyüklüğe ulaştık ve ecnebi kurumların dikkatini çekmeye başladık. Bu tekliflerin gelmesi aşırı alışılagelen amma gündemimizde hakeza bire benzer musahabe yok.

KUZEY AFRİKA’DA BÜYÜYECEK

Irak ve Ukrayna’daki kabilinden ayrımlı havayolu şirketleriyle paydaşlık planınız mevcut mı?

Öncelikle andıran coğrafyalarda, peşi sıra itidalli menzilli lokasyonlarda bu insan işbirliklerine imza alaşağı etmek istiyoruz. Havacılık sektöründe edindiğimiz tecrübeyi BDT, Balkanlar, Güney Avrupa, Kuzey Afrika ve Ortadoğu kabilinden noktalara taşımayı planlıyoruz.

ÖZEL SEKTÖRÜN ÖNÜ AÇILMALI

2023 gezim hedefleri doğrultusunda kendinize ne bire benzer gösteriş biçiyorsunuz?

Bugüne büyüklüğünde Türkiye’de hususi havayolu sektörüne hem teknolojiye yaptığımız yatırımlar bununla birlikte yolcularımıza sunduğumuz hizmetlerle sulp aşırı teceddüt getirdik. Artık çabucak Türkiye değil dünyanın ayrımlı yerleri planlarımız kapsamında. Ancak Türkiye’deki toptan havayolu taşımacılığı pazarında hususi piyasanın önünün açılarak pazardan henüz mürekkep araba hisse almasının sağlanması gerekiyor. Bu yöndeki bire benzer evolüsyon Türkiye ekonomisini de aşırı henüz acul büyütecektir. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika