spot_img
spot_imgspot_img
11.5 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Facebook’ta 300,000 Hayrana ulaşan ilk havayolu

Seçtiklerimiz

Havayolu, 19 Ocak 2010’da www.facebook.com/jetairways’de Jet Airways Facebook grubunu açınca iki yıldan daha az sürede bu prestijli dönüm noktasına ulaştı. Grup, misafirlerine tecrübelerini online forumda paylaşma olanağı sunmanın yanı sıra, onlara uçuş saatleri, yeni yolcu programları, güzergah eklemeleri, servisleri ve özel fırsatlar hakkında gerçek zamanlı güncel haberler sunmayı amaçlıyor.

Jet Airways, bu benzersiz dönüm noktasını, bir hafta sürecek olan “300,000 Hayranın Gücü” isimli yarışmanın başlangıcıyla kutladı. Bu yarışmayla, üyelerden dünyayı yaşanacak daha iyi bir yer haline getirmek için çevreyi nasıl koruyabilecekleri hakkında fikir bulmaları amaçlandı. Yarışmanın bir parçası olarak, Jet Airways hayranları basit ve etkili ipuçlarıyla cevap verdiler. Bu girişimler, havayolunun, misafirlerinin daha çoğuna aktif olarak ulaşmak ve onlarla bu sosyal medya platformlarıyla gerçek zamanlı bir temelde görüşmek planının bir parçaları.

Sosyal medya varlığını geliştirmek için benzer bir girişimle, Jet Airways 90 milyondan fazla üyeyle dünyanın en büyük profesyonel networku olan LinkedIn’de de popüler olan bir şirket sayfası oluşturdu. Yine benzer şekilde, Jet Airways konum tabanlı mobil sosyal network uygulaması olan foursquare’de de varlığı bulunan ilk Hindistan havayolu oldu. Misafirler foursquare’de bir hesap oluturabilir ve http://foursquare.com/jetairways’den Jet Airways’i takip edebilir.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika