spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Etiyopya Havayolları ‘’ En İyi Afrika Havayolu’’ ödülünü kazandı

Seçtiklerimiz

Afrika’nın en büyük havacılık grubu olan Etiyopya Havayolları, 2021 Business Traveller Ödülleri’nde ‘’ En İyi Afrika Havayolu ’’ olarak taçlandırıldı.

Bu yıl, iş nedeniyle seyahat eden kişiler tarafından kullanılan oylarda, havayollarının iletişimdeki etkinliği, COVID ihtiyati tedbirlerinin etkin bir şekilde uygulanması, sadakat programı üyesi yolcuların ele alınması ve bilet değişikliklerinin esnekliğini içeren kilit sorularla birlikte COVID dönemi dikkate alındı.

Ankete yönelik sorular, yolcuların COVID krizinin çeşitli aşamalarında ve öncesindeki deneyimlerini yansıtmalarına olanak sağladı.

Etiyopya Havayolları grubu CEO’su Tewolde GebreMariam, ödülle ilgili olarak “Tüm temas noktalarında üstün müşteri hizmetleri sunmak için günlük çabalarımızın başarısını gösteren, müşterilerimizin memnuniyetinin bir yansıması olduğu için bu prestijli ödülü kazanmaktan mutluluk duyuyoruz.

Ödül, müşterilerimizin memnuniyetini, güvenliğini, konforunu ve rahatlığını her gün sağlamak için, 17.000’den fazla iş arkadaşımızın her birinin gösterdiği ekstra sıkı çalışmanın ve özenin bir kanıtıdır.

Genel olarak dünyanın ve özelde sektörümüzün en zorlu zamanları olan küresel pandemi krizinde sağladığımız ekstra biyogüvenliği siz değerli müşterilerimiz takdirle karşıladılar.

Etiyopya Havayolları’na güvenoyu veren herkese ve ödül organizatörlerine şükranlarımı sunarım.

Bu ödül, bizi müşteri hizmetlerimizde mükemmelleşmeye ve sürekli değişen müşteri beklentilerini karşılamaya motive ediyor.

Her zaman güvenilir ve kaliteli hizmet sunarak, müşteri memnuniyetini sağlamayı taahhüt ettik. Bu vesileyle, Etiyopya Havayolları grubu ailesindeki tüm çalışma arkadaşlarıma ödüllü müşteri hizmetleri için teşekkür ediyor ve hepsini kutluyorum.” dedi.

Business Traveller, dünya çapında sık seyahat edenlerin önde gelen dergisidir. 24 aylık bir müşteri deneyimini kapsadığı için her zamankinden daha geniş bir deneyim yeplazesini yansıtmaktadır.

Etiyopya Havayolları, pandemi sırasında operasyonlarını hiç durdurmadı. Müşterilerine, dünya genelinde tahliye uçuşları düzenleyerek ve temel tıbbi malzemeleri sevkederek hizmet vermeye devam etti.

Havayolu, pandemiye karşı küresel mücadelede oynadığı önemli rol için uluslararası destek ve övgü topladı.

Etiyopya Havayolları HakkındaEtiyopya Havayolları, Afrika’da en hızlı büyüyen havayolu şirketidir. Yetmiş beş yıllık operasyonunda Etiyopya, verimlilik ve operasyonel başarıda rakipsiz, kıtanın önde gelen taşıyıcılarından biri haline geldi.

Etiyopya, en genç ve en modern filoyu beş kıtada 127 uluslararası yolcu ve kargo noktasına işleten Pan-Afrika yolcu ve kargo ağında aslan payına sahiptir.

Etiyopya filosu, ortalama olarak 5 yıllık filo yaşına sahip olan Airbus A350, Boeing 787-8, Boeing 787-9, Boeing 777-300ER, Boeing 777-200LR, Boeing 777-200 Kargo uçağı, Bombardier Q-400 çift kabin gibi ultra-modern ve çevre dostu uçakları içermektedir.

Aslında Etiyopya, Afrika’da bu uçaklara sahip olan ve onları işleten ilk havayolu şirketidir. Etiyopya şu anda, yedi iş birimiyle Afrika’nın lider Havacılık grubu haline geleceğini görecek olan Vision 2025 adlı 15 yıllık bir stratejik plan uyguluyor:

Etiyopya Uluslararası Hizmetler; Etiyopya Kargo & Lojistik Hizmetleri; Etiyopya MRO Hizmetleri; Etiyopya Havacılık Akademisi; Ethiopian ADD Merkez Yer Hizmetleri, Etiyopya Havaalanları Hizmetleri ve Etiyopya Ekspres Hizmetleri (Yurtiçi). Etiyopya, son yedi yılda ortalama %25 büyüme kaydeden çok ödüllü bir havayolu şirketidir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika