spot_img
spot_imgspot_img
17.8 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Ermenistan havayolu FlyOne Erivan-İstanbul seferlerine başlıyor

Seçtiklerimiz

Ermenistan’ın özel havayolu şirketi FlyOne Armenia, 17 Aralık’tan itibaren Erivan-İstanbul seferlerine başlıyor.

Airbus A320 uçaklarıyla gerçekleştirilecek uçuşlar, haftanın üç günü karşılıklı yapılacak.FlyOne Armenia, pazartesi, çarşamba ve cuma günleri Erivan’dan İstanbul Havalimanı’na yerel saatle 18.00’de kalkacak.

Uçuşun İstanbul-Erivan ayağı ise saat 20.00’de gerçekleştirilecek. Flyone Armenia’nın, milli operatör olduğunu ve ilk uçuşlarına yakında başlayacağını bildirildi. Havayolu şirketinin genel müdürü Mirça Maleka “Şu anda satışları başlatma aşamasındayız,

Flyone Armenia’nın ilk uçuşlarının lansmanı için aktif olarak hazırlanıyoruz. Yolcuları uçaklarımızda görmek için sabırsızlanıyoruz.” ifadelerini kullandı.

Şirket, Yerevan Havalimanı’ndan Moskova, Tahran, Lyon, Kutaisi, Şam, Krasnodar, Paris, İstanbul ve Tel Aviv’e uçuşlar gerçekleştirecek.

Flyone Armenia, Airbus A320 uçakları ile uçuş gerçekleştirecek.En son AtlasGlobal İstanbul-Erivan arasında uçuyordu. Şirketin iflas etmesinin ardından iki ülke arasında uçak seferi yapılamıyordu.

FlyOne Armenia, Ermenistan Ulaştırma Bakanlığı’ndan uçuş iznini 27 Ekim 2021 tarihinde almıştı. Bir adet Airbus A320 serisi uçağı filosuna kadar şirket, Ermenistan’a bölge ülkelerinden yolcu taşımayı hedefliyor.

Toplam 135 kişiye iş sağlayan şirket, Erivan merkezli olarak Moskova, Tahran, Lyon, Paris, Tiflis, Kutaisi, Krasnodar ve Tel Aviv’e tarifeli uçacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika