spot_img
spot_imgspot_img
16.5 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates, uçuş ağını genişletiyor

Seçtiklerimiz

Avustralya ve Avrupa’daki yeni destinasyonlarda bu yıl sonuna kadar seferlere başlanacak.Dünyanın en hızlı büyüyen havayolu şirketlerinden Emirates, Temmuz ayı itibariyle uçuş ağına eklediği yeni destinasyonlar ve artan sefer sayılarıyla yolcularını sunduğu alternatifleri artırıyor. 2012 başından bu yana başlatılan 12 yeni destinasyona yıl sonuna kadar üç destinasyon daha eklenecek.

Güçlenen Avustralya ağı

Avustralya’nın Adelaide kentine Kasım ayından itibaren haftada bir olarak başlayacak seferler, Şubat 2013 itibariyle günlük olarak düzenlenecek. Ülkenin “kültür başkenti” olarak kabul edilen Adelaide, Emirates’in haftada 70 sefer yaptığı Avustralya’daki beşinci destinasyonu olacak. Avustralya’daki bir diğer destinasyon olan Perth’e günde iki kez düzenlenen seferler ise Aralık ayı itibariyle haftada 19’a, Mart 2013 itibariyle ise günde üçe çıkacak.

Barselona’ya günlük seferler

Avrupa’da Fransa’nın Lyon kenti Aralık itibariyle Emirates ağına katılıyor. Emirates’in Paris ve Nice’ten sonra Fransa’daki üçüncü destinasyonu olan Lyon’a haftada beş sefer düzenlenecek. Şubat 2013 itibariyle de Polonya’nın başkenti Varşova’ya günlük seferler başlayacak. Emirates, bu ay başlayan Barselona günlük seferleri ve Madrid’de günde ikiye çıkarılan seferlerle İspanya ağını da güçlendirdi.

Emirates’in Erbil uçuşları 12 Ağustos’ta, Washington uçuşları ise 12 Eylül’de başlayacak. Havayolu şirketi, 2012 başından bu yana aralarında Rio de Janeiro, Buenos Aires, Dublin, Lusaka, Harare, Dallas, Seattle ve Ho Chi Minh’in de bulunduğu yeni destinasyonları ekleyerek uçuş ağını tüm kıtalarda sürekli genişletiyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika