spot_img
spot_imgspot_img
19.3 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Emirates, Dubai-Hong Kong günlük direkt seferlerini yeniden başlatıyor

Seçtiklerimiz

Emirates, halihazırda her gün Bangkok aktarmalı olarak gerçekleştirdiği Dubai-Hong Kong seferlerine ek olarak, 29 Mart 2023’ten itibaren merkezi Dubai üzerinden her gün direkt olarak gerçekleştirilecek.

Havayolu, böylece uçuş noktasındaki faaliyetlerini haftada 14 uçuşa çıkaracak. Havayolunun devam eden uluslararası seyahat talebi doğrultusunda global faaliyetlerini artırma çalışmaları kapsamında yeniden başlatılan sefer, yolculara daha fazla kapasite, seçenek ve esneklik sunacak.

Airbus A380 modeli uçak ile gerçekleştirilecek olan EK380 sefer sayılı Emirates uçuşu, Dubai’den 10:45’te kalkarak Hong Kong’a 22:00’de varacak. EK381 sefer sayılı dönüş uçuşu ise 00:35’te Hong Kong’tan kalkarak 05:00’te Dubai’ye varacak.

Uçuş saatleri yerel saatlere göre belirtildi.EK380/EK381 sefer sayılı Dubai-Hong Kong uçuşlarını yeniden başlatan Emirates, güzergahta artan talebe yanıt vererek yolculara direkt veya Bangkok aktarmalı olarak seyahat etme seçeneği sunuyor.

Emirates, Asya’daki kilit uçuş noktalarından biri olan Hong-Kong’un pandemi sonrası toparlanmasına destek olma konusundaki kararlılığını yeniden göstererek Dubai kalkışlı veya havayolunun global uçuş ağındaki başka şehirlerden Dubai aktarmalı seyahat eden yolculara hizmet etmek için kapasitesini artırıyor.

Pandemi boyunca, Emirates, Hong Kong ve uçuş ağındaki diğer stratejik pazarlar arasındaki ticaret bağlantılarını koruyarak ve Emirates SkyCargo aracılığıyla ithalat ve ihracatı başarıyla taşıyarak pazarın yerel topluluğunu destekledi.

Emirates ayrıca Cathay Pacific ve HongKong Airlines başta olmak üzere daha birçok şirketle yaptığı ortak uçuş anlaşmaları vasıtasıyla yolculara Hong Kong dışında başka uçuş noktalarına da daha fazla bağlantı imkanı sağladı.

Emirates A380 deneyimi, geniş ve konforlu kabinleri ve Uçak İçi Dinlenme Salonu, First Class süitler ve Duş & Spa gibi yolculara gökyüzünde adeta imzası niteliğindeki en iyi servis ve ürünleriyle büyük rağbet görmeye devam ediyor.

A380 deneyimine Emirates’in daima ödüllü uçak içi hizmetleri, bölgesel lezzetler ve özgün tatlardan esinlenerek hazırlanmış yemeklerinin yanı sıra yolcuların 5000’den fazla eğlence kanalına tek tıkla ulaşabileceği ödüllü uçak içi eğlence sistemi ice eşlik ediyor.

Emirates, amiral gemisi olan A380 ile Londra Heathrow, Sydney ve Houston dahil dünya çapında 40 uçuş noktasına hizmet veriyor. Havayolunun ikonik çift katlı uçağıyla bu yaz sonuna kadar yaklaşık 50 uçuş noktasına hizmet vermesi planlanıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika