spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Dışhatları 3, içhatları ise 24 saatte uçtular

Seçtiklerimiz

Esmergül çifti, bayramda Fransa’daki yakınlarına ziyarete gitti. İzmir’e dönüş için Pegasus Havayolları’ndan transit bilet aldılar. Saint Etienne Havalimanı’ndan 20 Kasım’da yerel saatle 14.05’te kalkması gereken uçak, 40 dakika rötar yaptı. Bu yüzden İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 18’55’te varan Esmergül çiftinin, İzmir’e 19.25’te hareket edecek transit uçağa yetişmesi tehlikeye girdi. Sırada çok kişi olduğu için durumu firmanın gişe yetkilisine bildirdiler. Uçağın bekleyeği söylenince de sıraya girip chek-in yaptırdılar fakat binecekleri zaman uçağın kalktığını öğrendiler.

       

Macit Esmirgül, başlarına geleni şöyle anlattı: "Uçağın bekleyeceğini söyleyerek bizi yanlış yönledirdiler. Personele durumu aktardığımızda ise, ‘İster biletinizin parasını geri verelim, isterseniz sizi beş yıldızlı bir otelde misafir edip ertesi gün gönderelim.’ dediler. Bilet parasını alsak, aynı fiyata ve o saatte İzmir’e gidemeyeceğimiz için otelde kaldık. Ertesi gün (pazar) saat 18.30’da İzmir’e varabildik. Hakkımızı arayınca, polis çağırmakla da tehdit ettiler." Esmergül, kendileri gibi 50 kadar yolcunun da aynı şekilde mağdur olduğunu söyledi.

       

       

Pegasus Havayolları yetkilileri de olayı doğrulayarak, iki uçak arasında 30 dakikalık süre olduğunu belirtti. Personelle veya diğer konularla ilgili şikayetlerinse genel merkezlerine eposta yoluyla, bilet veya uçuş numarası yazılarak iletilebileceğini ifade ettiler.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika