spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Dinçer Kaptan Göklere Veda Etti

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin önde gelen sivil havacılık kuruluşu Sky Havayolları’nın deneyimli pilotlarından, aynı zamanda da eski İşletme Müdürü olan Dinçer Kızılırmak 20 bin saati aşkın uçuştan sonra emekli oldu. Son olarak Sky Havayolları’nın B 737-800 TC-SKR tescilli uçağı ile Antalya-Düsseldorf-Antalya uçuşunu gerçekleştiren Kızılırmak, 1974 Kıbrıs Barış Harekatı’nın Pilot üsteğmenlerindendi.

Son seferinde Antalya Havalimanı’na iniş yaptıktan sonra çalışma arkadaşları ve ailesi tarafından karşılanan emektar pilota günün anısına hazırlanmış olan özel bir plaket takdim edildi. Sky Airlines ekibi adına kısa bir konuşma yapan SKY Airlines Genel Müdürü ve Kayıgroup CEO su Tahir Görgülü “Değerli pilotumuza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bundan sonra da sağlık ve mutluluk dolu bir emeklilik yaşamı diliyoruz” dedi.

Sky Havayolları ekip arkadaşlarının düzenlediği karşılama töreni sırasında duygusal anlar yaşayan ve şükranlarını sunan Kızılırmak “45 yıldır çeşitli konumlarda havacılık sektörü içerisindeyim. Özellikle son 11 yılda Sky Havayolları ailesinin bir parçası olmak benim için büyük bir keyifti. Tüm çalışma arkadaşlarıma emniyetli ve başarılı uçuşlar diliyorum” dedi.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika