spot_img
spot_imgspot_img
11.3 C
İstanbul
Pazartesi, 18 Mart 2024

Dassault Systèmes, AirXperience 2021’e Ev Sahipliği Yapacak

Seçtiklerimiz

Dassault Systèmes, 22-25 Haziran 2021’de havacılık ve savunma endüstrisindeki en son teknolojik gelişmelerin ele alınacağı AirXperience 2021 sanal etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu.

Yükselen müşteri beklentileri ve artan program karmaşıklığıyla karşı karşıya kalan, bunun yanı sıra daha güvenli ve sürdürülebilir ulaşım yöntemleri ve optimum mobilite deneyimleri sunma arayışında olan havacılık profesyonelleri, etkinliğe katılarak işlerini nasıl hızlandıracakları ve daha rekabetçi hale getirebilecekleri gibi konularda kanaat önderlerinden ilham alabilecekler.

Moderasyonu Dassault Systèmes Havacılık ve Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı David Ziegler tarafından yapılacak havacılık tedarik zinciri, savunma ve uzay odaklı canlı yayın oturumlarına Airbus Defence and Space, Hemeria, Liebherr, Sogeclair, Spirit AeroSystems ve ThrustMe’den uzmanlar katılacak.

Oturumlar, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu gibi dijital dönüşüm ve iş birliğine dayalı dijital platformların yeni hava ve uzay araçlarını kavramsallaştırma, tasarlama, üretme, test etme, sertifikalandırma ve sürekliliğini sağlama konularında sektöre nasıl yeni yollar sunduğuna dair derinlemesine bir bakış sunacak. Oturum temaları ise şöyle:

Şeffaflığı artırarak kuruluşlar ve lokasyonlar arasında iş birliğini geliştirmek üzere havacılık tedarik zincirini silolu bir tedarik zincirinden bir değer ağına dönüştürmek.

Savunma şirketlerinde daha hızlı ve daha doğru karar verme, entegre görev planlaması, çevik yetenek geliştirme ve akıllı sürdürülebilirlik sağlamak.

Roket ve uydu geliştirme süresini azaltarak başarılı fırlatma ve yörüngeye yerleşme için ‘ilk seferde doğru’ kaliteyi elde etmek.

Etkinlikte ayrıca Dassault Systèmes’in Türk Uçak Sanayii Anonim Ortaklığı (TUSAŞ), Ball Aerospace, Korea Aerospace Industries, Mtorres ve Spirit AeroSystems gibi müşterilerinin inovasyonu hızlandırmak, verimliliği ve üretim esnekliğini desteklemek için 3DEXPERIENCE platformunu nasıl kullandıklarına dair referanslar da sahneye taşınacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika