spot_img
spot_imgspot_img
11.1 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

Corendon Airlines’tan Süper Cuma’da avantajlı uçuş

Seçtiklerimiz

Corendon Airlines, 31 Mart 2022’ye kadar gerçekleştirilecek tüm uçuşlarda %20 indirim sunuyor. 25-28 Kasım tarihleri arasında uçak bileti rezervasyonunu yapanlar, Süper Cuma fırsatlarından yararlanarak avantajlı seyahatin tadını çıkaracak.

Türkiye’nin 12 şehrinden yurtdışına direkt uçuşlarda geçerliTürkiye’nin 12 şehri ile Almanya, Avusturya, İsviçre, Hollanda, Belçika ve Polonya’yı kış sezonu boyunca birbirine bağlayan direkt uçuşlardan biri ile indirimli uçmanın yolu Corendon Airlines’ta, yolcuları bekliyor!

Corendon Airlines, Avrupa ile Türkiye arasında kış boyunca düzenlediği yoğun uçuşların yanı sıra Avrupa’yı Akdeniz’in popüler tatil destinasyonları Kanarya Adaları, Madeira ve Hurghada ile de birbirine bağlamaya devam ediyor.

Yapılan rezervasyonlar, 31 Mart 2022’ye kadar kullanılabilecek25-28 Kasım tarihleri arasında rezervasyonunu yapanlar, 31 Mart 2022’ye kadar Corendon Airlines’ın güneşli destinasyonlarından dilediğine %20 indirimli uçmanın keyfini çıkaracak!

Ayrıca dönüş bileti de alanlar, uçuşuna ait toplam net bilet fiyatına ekstra %10 indirim de kazanacak.Corendon Airlines’ın Süper Cuma fırsatları hakkında ayrıntılı bilgi almak ve rezervasyon yapmak isteyen kişiler, corendonairlines.com adresini ziyaret edebilirler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika