spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Corendon Airlines, Almanya Borsası Deutsche Börse’nin 360T Platformu ile Türkiye’de Çığır Açtı

Seçtiklerimiz

Corendon Airlines, Türkiye’de İlk Kez 360T Platform ile Emtia İşlemi Gerçekleştiren Şirket Oldu

Corendon Airlines, “İlklerin Havayolu” kimliğini sürdürerek, Almanya Borsası Deutsche Börse’nin şirketlerinden 360T Platform ile emtia işlemi gerçekleştiren Türkiye’deki ilk şirket oldu.

Avrupa’dan Türkiye’nin popüler tatil destinasyonlarına ve Türkiye’den Avrupa’ya direkt uçuşlar gerçekleştiren Corendon Airlines, marka değerini artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Deutsche Börse’nin şirketlerinden 360T Platform ile yapılan iş birliği, Corendon Airlines’ın Türkiye’deki ilk emtia işlemlerini gerçekleştiren şirket olmasını sağladı.

Bu iş birliği, Corendon Airlines’ın aynı anda birçok finans kurumundan emtia ve kur fiyatlaması almasına olanak tanıyarak daha rekabetçi fiyatlar elde etmesini sağlayacak. Aynı zamanda, platform yeni iş ortaklarının bulunmasına da katkıda bulunacak.

360T Platform, firmalar ile bankalar arasında köprü görevi üstlenerek firmaların aynı anda birçok bankadan fiyatlama almasını ve en uygun fiyattan işlem yapmasını sağlıyor.

Deutsche Börse Group’un küresel FX birimi olan 360T Platform, müşterilere OTC finansal araçlarının yanı sıra FX ve faiz oranı türevleriyle ticaret yapma imkanı sunan önde gelen bir web tabanlı ticaret teknolojisi sağlayıcısı olarak biliniyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika