spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Bingöl havaalanı temel atma töreni: 05.06.2010

Seçtiklerimiz

AK Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, yaptığı basın açıklamasında Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım ile Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın 05 Haziran 2010 tarihinde Bingöl Havaalanının temel atma törenine katılmak üzere Bingöl’e geleceğini söyledi.

       

Bakan Yıldırım ve Yılmaz’ın Bingöl Havaalanının temel atma törenine katılacağı belirten Çalbay, Uzun yıllardır tüm Bingöl halkının hayalini kurduğu havaalanı projesinin somut olarak hayata geçeceğini ifade etti. Çalbay, “Ulaştırma Bakanı Sayın Binali Yıldırım ve Devlet Bakanı Sayın Cevdet Yılmaz, 05 Haziran Cumartesi günü saat:10.30’da Bingöl Havaalanının temel atma törenine katılmak için Bingöl’e gelecekler.

       

Bir Bingöllü olarak şahsım adına uzun süredir havaalanı projesinin hayata geçmesini bekledim. Ancak uzun yılar uğraşılmasına rağmen bir türlü somut bir adımın atılamadığını herkesçe bilinir. Bu eksikliği gidermek için Milletvekillerimiz Sayın Yusuf Coşkun, Kazım Ataoğlu ve Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz’ın özel çabaları olmuştur.

       

Hükümetimizde bu çalışmaya destek vermiş, nihayetinde Bingöl Havalanının temeli atılmıştır. Cumartesi günü yapılacak açılışa tüm halkımız davetlidir.

       

Katılmak isteyen vatandaşlarımız için Dörtyol Saat Kulesi, Kültür Kavşağı ve Uydukent Camii önünden servisler kalkacaktır. İsteyen herkes bu servislerle ücretsiz katılabilir” diye konuştu.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika