spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Aydemir: Havaalanı Yeni Görünüme Kavuşacak

Seçtiklerimiz

AK Parti Ağrı Milletvekili Abdülkerim Aydemir , yapımı devam eden Ağrı Havaalanı pisti ve Terminal Binası’ının Aralık 2010 tarihinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi. Ak Parti Ağrı Milletvekili Abdülkerim Aydemir, AK Parti Merkez Teşkilatlardan sorumlu ve seçim Kordinasyon sorumlu Başkanı Mustafa Gürtekin ve beraberindeki heyet ile Ağrı’da inşası devam eden havaalanında incelemelerde bulunarak, Havaalanı yetkililerinden çalışmaları hakkında bilgi alan Milletvekili Aydemir, daha sonra firma yetkilileri ile birlikte pisti ve inşaat alanını gezdi.
       
        Ağrı Ak Parti Milletvekili Abdulkerim Aydemir, yaptığı açıklamada, Ağrı Havaalanının bitmesi ile beraber Ağrı ilinin uluslararası havalimanına kavuşacağını söyledi. 
       
        Vekil Aydemir ; "Bu çalışma Ak Parti iktidarının ve diğer hükümetlerin arasındaki farkını ortaya koyuyor. Havaalanımız inşallah Aralık ayı itibari ile uçakların inişine açılacak, fakat terminal kısmının bitimi önümüzdeki Temmuz ayına sarka bilir. Bu çalışmalarda bittikten sonra Ağrı ilimiz çok modern ve uluslar arası bir havalimanına kavuşacak. Biz, hava alanının çalışmalarında emeği geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım’a, Genel Müdürümüz Ahmet Arslan’a Teşekkür ediyoruz," şeklinde konuştu.
         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika