spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Cuma, 29 Mart 2024

AtlasGlobal’den Stratejik OrtaDoğu Atağı

Seçtiklerimiz

Atlasglobal Havayolları, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Sharjah’a (Birleşik Arap Emirlikleri) tarifeli seferlere başlıyor. 28 Mart 2016 tarihinde başlayacak olan Atlasglobal’in İstanbul – Sharjah uçuşları haftanın her günü Uçan Şeflerin ikramları eşliğinde gerçekleşecek. Atlasglobal ayrıcalığı ile Sharjah’a uçan yolcular gidiş – dönüş her şey dahil 182 USD’den başlayan özel fiyatlarla Dubai’yi de ziyaret etme fırsatı yakalayacak.
 
Atlasglobal Havayolları uluslararası arenada büyüme ve stratejik noktalara uçuş hedefi doğrultusunda Ortadoğu rotalarına bir yenisini daha ekleyerek Sharjah’a (Birleşik Arap Emirlikleri) tarifeli seferlere başlıyor. 28 Mart 2016 tarihinde başlayacak uçuşlar Atlasglobal’in web sitesi www.atlasglb.com’da satışa sunuldu.
 
Birleşik Arap Emirlikleri’nde, Dubai’ye sadece 26 km mesafede bulunan Sharjah Uluslararası Havalimanı seyahat kolaylığı ile dikkat çekiyor. Atlasglobal’in İstanbul Atatürk Havalimanı’ndan Sharjah’a uçuşları 28 Mart 2016 tarihinden itibaren haftanın her günü gerçekleşecek. Uçuşlar, İstanbul’dan 10:40’da kalkarak 15:50’de Sharjah’da olacak; Sharjah’dan ise 16:50’de kalkarak 20:30’da İstanbul’a varacak.
 
Atlasglobal yolcuları yurt içinde Adana, Antalya, Kayseri ve Gaziantep’ten, yurt dışında ise Kıbrıs, Bişkek, Lviv ve Tiflis’ten uygun bekleme süreleri ile İstanbul bağlantılı olarak Sharjah’a rahatça seyahat edebilecek.
 
Uçan Şeflerle lezzetli uçuşlar
 
Atlasglobal, 3 saat ve üzeri tüm uçuşlarında olduğu gibi Sharjah seferlerinde de yolcularını “Uçan Şef”lerin hazırladığı özel ikramlar eşliğinde ağırlıyor. Türk ve dünya mutfağından farklılaştırılmış ikramlar hazırlayan “Uçan Şefler”, konuklar ile birebir ilgilenerek özel sunumlar eşliğinde seyahatlerini daha keyifli ve lezzetli kılmak için çalışıyor.
 
Sharjah’a EkonomiPlus’ta seyahat eden Atlasglobal yolcuları, özel olarak tasarlanmış 77 cm genişliğindeki deri kaplı koltuklarda konforlu bir uçuş yaşarken, ücretsiz zengin çeşitli yiyecek ve içecek ikramı, 30 kilogram bagaj hakkı, ücretsiz koltuk seçimi gibi hizmetlerden yararlanıyor.
 
Business Class’ta ayrıcalıklı uçuş keyfi
 
Atlasglobal, seyahatlerini daha ayrıcalıklı hale getirmek isteyen yolcularına gerçek Business Class tecrübesi de sunuyor. Sharjah’a Business Class’ta seyahat edenler 100 cm aralıklı geniş koltuklarda uçuş yaparak, zengin ikram çeşitleri, 40 kilogram bagaj taşıma hakkı, bagaj önceliği, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda uçağa V.I.P araç ile transfer, İstanbul Atatürk Havalimanı’nda lounge kullanımı gibi özel hizmetlerden yararlanıyor.
 
Sharjah uçuşlarının biletleri www.atlasglb.com ve yetkili acentelerden satın alınabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika