spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Salı, 16 Nisan 2024

Anadolu Jet 12 farklı noktaya uçacak seferi

Seçtiklerimiz

Antalya’nın Belek Turizm Bölgesi’nde bulunan National Golf Club’de THY sponsorluğunda düzenlenen Turkish Airlines Ladies Open şampiyonasının final günü DHA’ya açıklama yapan THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, son 1 aylık süreçte Türkiye’de düzenlenen uluslararası golf turnuvalarının ikisine de sponsor olduklarını kaydetti. Sponsorluktaki amaçlarının Türkiye ve Antalya turizmine katkı sağlamak olduğunun altını çizen Topçu, Belek Bölgesi’ni golfün merkezi yapmaya çalışan turizmcileri destekleyeceklerini kaydetti. Bölgenin golf merkezine dönüştürülmesi durumunda turizmin 12 aya yayılacağını kaydeden Topçu, bu tür turnuvalara destek olmaya devam edeceklerini belirtti.
       
        Önümüzdeki 2 aylık süreçte Ankara merkezden yurtdışındaki 12 farklı noktaya sefer başlatacaklarını kaydeden Topçu, bu seferi Anadolu Jet aracılığıyla yapacaklarını söyledi. THY olarak her türlü talebi karşılamaya hazır olduklarını aktaran Topçu, Anadolu Jet’i Ankara merkezli kullanmaya başladıklarını belirtti. Topçu, “THY’nin İstanbul- Ankara seferleri hariç tüm seferlerini Anadolu Jet’le Ankara merkezli yapıyoruz. Ayrıca Avrupa’nın gece açık olan havalimanlarına Anadolu Jet’le daha ekonomik fiyatlarla uçacağız. Hedefimiz her türlü yolcuya hitap etmek” dedi.
       
        Geçen hafta başlayan Tahran- Ankara- Antalya seferinin ardından 2010 yılı içerisinde Şiraz’a da tarifeli uçuş gerçekleştireceklerini belirten Topçu, “İran pazarındaki en büyük taşıyıcıyız” dedi. Şiraz uçuşları için izinlerin alınma noktasında olunduğunu söyleyen Topçu, önümüzdeki süreçte uçuş tarihinin netlik kazanacağını kaydetti.

       

Antalya Havalimanı’ndan direkt Moskova, Paris ve İsveç uçuşlarını gerçekleştirdiklerini söyleyen Topçu, bir hafta sonra Antalya- Şam direkt seferinin başlayacağını belirtti. Çeşitli bölgelerde potansiyel oluştukça Antalya’dan o noktalara da uçuş gerçekleştireceklerini sözlerine ekleyen Topçu, turizmin golf sporu ya da İskandinav ülkelerinden kışın getirilecek olan yaşlı turistlerle 12 aya çıkarılabileceğini savundu.
       
        Antalya’da bulunan 450 bin yatak kapasitesinin hak ettiği ücreti alamadığını söyleyen Topçu, İskandinav ülkelerinde görüşmelerinin devam ettiğini aktardı.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika