spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

American Airlines Uçağı, Aşırı Osuran Yolcu Yüzünden Geri Döndü

Seçtiklerimiz

Kokulu Skandal: American Airlines Uçağı, Aşırı Gaz Çıkartan Yolcu Nedeniyle Geri Döndü

Bir American Airlines uçağının, Phoenix, Arizona’dan Austin, Texas’a giden bir uçuş sırasında, aşırı derecede gaz çıkartan, rahatsız edici kokan bir yolcu nedeniyle geri döndüğü iddia ediliyor. Olay, Reddit’te viral olan bir gönderiye göre, uçak henüz yerdeyken yaşandı.

Sosyal medyada paylaşılan bilgilere göre, bir yolcu, uçağa henüz çoğu kişi binmeden önce bir şeyden memnun olmadığını, belki de sarhoş ya da kötü bir gün geçirdiğini belirten şikayetlerde bulunuyordu. Yolcu, daha sonra çoğu yolcu binmişken “Siz buna mı kızdınız? Peki ya bu koku?” diyerek rahatsız edici bir şekilde gaz çıkarmaya başladı.

Yolcunun bu tatsız davranışı burada bitmedi. İddiaya göre, “gaz çıkaran adam” daha sonra yüksek sesle ve küçümseyerek, “Evet, herkes, hadi hepimiz aynı anda en kötü kokulu yemekleri yiyelim,” dedi. Bir başka yolcu bunun üzerine, “Eğer hoşlanmıyorsan özel uçabilirsin,” diye yanıt verdi ve gaz çıkaran adam “Bu çok kaba” dedi. Yakındaki bir başka kişi de “Hepimiz sana katılmıyor muyuz, sen kabalık yapıyorsun,” diye ekledi.

Bir noktada, uçuş görevlileri müdahale etti ve ihlalciye “Yeter” dedi. İddiaya göre, uçak pistte ilerliyordu ancak durdu ve bir anons yapılarak “Kusura bakmayın, ancak geri dönüyoruz, sonra daha fazla bilgi vereceğiz” denildi.

Uçak geri döndüğünde, bir uçuş görevlisi “gaz çıkaran adama” uçağa devam etmeyeceğini bildirdi ve adam uçağı terk etti. Paylaşımı Yayan Kullanıcı, “Adam çıkarıldığında hepimiz rahat bir nefes aldık, çoğu insanın bu konuda ne yapacağı konusunda tedirgin olduğunu düşünüyorum. Yolculuk sadece 15-30 dakika gecikti, sonuç olarak Amerikan şirketi hızlı bir şekilde müdahale etti,” diye ekledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika