spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

American Airlines, Duraksız uçuşlar Başlatıyor

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

 

American Airlines, bugün, Washington’un Dulles Havaalanı ve San Juan, Porto Rico’daki Luis Munoz Marin uluslararası Havaalanı arasındaki duraksız, tüm yıl boyunca devam eden servisini yeniden başlatacağını duyurdu.


Amerikan Airlines, güzergahı, Business Sınıfı’nda 16 koltuk ve Ekonomi Sınıfı’nda 144 koltukla Boeing 737-800 uçağıyla başlatacak.


‘San Juan, hem iş hem tatil yolculuklarında Washingtonlular için mükemmel bir güzergah ve bu servisi eklediğimiz için çok mutluyuz.’ dedi American Airlines’ın Yöneticisi Gerald McGaughey. ‘Ayrıca bu güzergah, bizim bölgemizin merkezine ve çevrelerine doğru uygun ulaşıma sahip olacak Porto Rico sakinleri için de faydalı olacak.’


‘Porto Rico Turizm Şirketi yeni havayolu rotalarının gelişmesine ve büyümesine bağlıdır.’ dedi Porto Rico Turizm Şirketi’nin Baş Yöneticisi Lopez Diaz. ‘Bir ada olarak, ziyaretçilerimize etkili ve ulaşılabilir uçuş olanakları sunmanın öneminin farkındayız. Bu, Washington Dulles-Luis Munoz Marin güzergahının dönüşünün turizme neden faydalı olacağının sebebidir. Bu adım, Porto Rico’yu American Airlines ve üyeleri için Karayip Deniz’i merkezi yapmamızda bir ilerlemedir’ dedi Lopez Diaz.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika