spot_img
spot_imgspot_img
15.8 C
İstanbul
Çarşamba, 23 Ekim 2024

Alanya TÜRSAB’a dinamik yönetim

Seçtiklerimiz

Yeni yönetim yapılanmasında Başkanlığa, önceki dönem TÜRSAB Alanya BYK 2. Başkanı olan Caligo Otel sahibi Suat Çavuşoğlu getirildi. Hüseyin Darı Genel Sekreter olarak göreve gelirken, 2. Başkan Levent Danışman da aynı zamanda Basın İlişkileri görevini de yürütecek.

Yeni yönetim tanıtım toplantısında basına konuşan Başkan Çavuşoğlu, dinamik bir yönetim olarak göreve geldiklerini, Alanya turizmini ileriye taşımak için süregelen bayrak yarışında sıranın kendilerine geçtiğini ve teslim aldıkları bayrağı en üst düzeye taşıyacaklarını söyledi.

TÜRSAB Alanya BYK’nın daha profesyonel anlamda işlerini yürütebilmesi için merkez atamasıyla bir de müdür göreve getirildiğine değinen Çavuşoğlu, Alanya’nın yoğun yaz sezonunda işlerin aksamaması için müdür görevlendirmesinin önemli olduğuna dikkat çekti.

‘AHENKLİ BİR ŞEKİLDE ÇALIŞACAĞIZ’

Turizm Bakanlığı’nda 34 sene görev yaptıktan sonra emekliye ayrılan, merkez atamasıyla TÜRSAB Ofis Müdürü olarak Alanya BYK’da görev yapacak olan Ahmet Kaldırım ise, "Bilgi ve birikimimin atıl bir şekilde kalmaması için sektörün içerisinde görev almak istedim. Daha önceden de tanıdığım Alanya turizminin dinamiği olan arkadaşlarımızla Alanya turizmi için ahenkli bir şekilde çalışacağız” dedi.

Alanya BYK Yönetimi, Suat Çavuşoğlu (Başkan), Levent Danışman (2. Başkan), Hüseyin Darı (Genel Sekreter), Halil Bankir (Sayman), Mehmet Nedanlı, Vahit Çögenlili, Kerim Sarıkaya, Levent Benal, Mevlüt Sertakar isimlerinden oluştu. Yedek üyeler ise Yüksel Çiçek, Hüseyin Çelik, Vedat Ali Erdoğan, Önder Görgülü, Ahmet Hamdi Bilgin, Güven Çoban, Murat Ferit Çeviker, Şevket Doğan, Fatma Toraman isimlerinden oluşuyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika