spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Air Arabia, Abu Dhabi’den Colombo’ya Haftada Üç Kez Uçacak

Seçtiklerimiz

Air Arabia Abu Dhabi, başkentin ilk düşük maliyetli havayolu şirketi, Abu Dhabi’den Sri Lanka’nın başkenti Colombo’ya yeni bir rota başlattığını duyurdu.

Yeni direkt uçuşlar, 3 Ocak 2024 tarihinden itibaren haftada üç uçuş sıklığıyla Abu Dhabi Uluslararası Havalimanı’nı Bandaranaike Uluslararası Havalimanı’na bağlayacak.

Air Arabia Grubu Genel İcra Direktörü Adel Al Ali, “Abu Dhabi’den direkt uçuşlarla Colombo’yu büyüyen ağımıza eklemekten mutluyuz. Air Arabia Abu Dhabi, başkentin çok sayıda destinasyonla olan bağlantısını daha da güçlendirmeyi amaçlayan genişleme stratejisini sürdürüyor ve Birleşik Arap Emirlikleri’nin seyahat ve turizm sektörlerinin büyümesine katkıda bulunuyor. Yeni rota, yolcuların Hint Okyanusu’ndaki bu güzel adayı keşfetmelerini sağlıyor ve müşterilere uygun fiyatlı ve değer odaklı hava seyahati deneyimi sunma taahhüdümüzü yansıtıyor.” dedi.

Sürekli genişleme stratejisinin bir parçası olarak, Air Arabia Abu Dhabi, Colombo’ya yeni tanıtılan rota ile başkent şehriyle olan bağlantısını sürekli olarak güçlendiriyor ve bu, şirketin 34. destinasyonunu işaret ediyor.

Air Arabia Abu Dhabi, dünyanın en modern ve en çok satan tek koridorlu uçağı olan 10 Airbus A320 uçağı filosu ile faaliyet göstermektedir. Air Arabia filosu genel olarak ekonomi sınıfının en cömert koltuk aralığından birini sunarak ekstra konfor sağlar. Yolcular, ‘SkyCafe’den uygun fiyatlarla çeşitli atıştırmalıklar ve yemeklerin yanı sıra kişisel cihazlarında doğrudan geniş bir eğlence seçeneği izlemeye olanak tanıyan ücretsiz bir uçuş içi akış hizmeti olan ‘SkyTime’ı da keyifle kullanabilirler. Yolcular ayrıca taşıyıcıların yenilikçi ve cömert sadakat programı ‘Air Rewards’ aracılığıyla puan kazanabilir, transfer edebilir ve harcama yapabilirler.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika