İddiaya göre Paris’e gitmek üzere Tunus’tan İstanbul’a gelen, ancak vizesi olmadığı için mahsur kalan 21 yaşındaki genç kıza defalarca tecavüz edildi Bir tecavüz iddiası da Türkiye’nin en büyük havaalanını ayağa kaldırdı.
Sander Ramdhani adlı genç kız, ABD’deki annesinin yanına gitmek için 10 gün önce Tunus’tan İstanbul’a geldi. Buradan Paris’e gidecek, oradan da ABD’ye geçecekti. Ancak parası olmadığı için vize alamayınca, havalimanında yatıp kalkmaya başladı. Bu sırada Dış Hatlar Terminali’ndeki bir turizm şirketinde çalışan görevlinin, yardımcı olmak bahanesiyle kızı Avcılar’daki evine götürdüğü, alkol ve uyuşturucu vererek 3 gün alıkoyduğu, bu sırada taciz edip tecavüze yeltendiği ileri sürüldü. Kafede taciz edildi Tekrar havalimanına gelen Ramdhani’ye bu kez de başka bir çalışanın sarkıntılık edip kızı Sultanahmet’te bir otele götürdüğü ve tecavüz ettiği iddia edildi.
En son havalimanındaki bir kafede kızın başka bir çalışan tarafından taciz edildiğini gören Olgun Türkmen isimli turizmcinin, polislere haber vermesi üzerine korkunç olay ortaya çıktı. Turizmci kurtardı Polislerin yardımlarıyla korumaya alınan Ramdhani, yaşadığı zor günleri gözyaşları içinde anlattı. Sander Ramdhani dün ülkesi Tunus’a gönderildi. Şimdi ise olayın nasıl çözüleceği merak ediliyor.