spot_img
spot_imgspot_img
13 C
İstanbul
Salı, 30 Nisan 2024

Pegasus’un en yeni uçağı Jasmin Y. filoya katıldı

Seçtiklerimiz

Pegasus Hava Yolları, misafirlerini genç uçaklarla uçurmak hedefinden hareketle 3.2 milyar USD’lik 40 adet yeni nesil Boeing 737-800 yatırımının 39. uçağı olan “Jasmin Y.”yi teslim aldı. Adını, “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası kapsamında gerçekleştirilen ve yaklaşık 18.000 başvurunun yapıldığı ‘Uçağa İsim Ver’ çekilişi sonucunda alan Jasmin Y.’nin katılımı ile Pegasus’un yaş ortalaması 4.94 olan 56 uçaklık filosu, her geçen gün genişlemeye devam ediyor.

Pegasus Hava Yolları’nın “Dünyanın En Güzel Hediyesi” kampanyası ile ilgili konuşan Pegasus Hava Yolları Kurumsal İletişim ve Sponsor İlişkileri Pazarlama Müdürü Diğdem Cengiz Gürsel: “Pegasus olarak uçak filomuzu yeni ve genç uçaklarla büyütmeye devam ediyoruz. Yeni uçaklarımızın gelişini kutlamak amacı ile Aile Bireylerimiz arasında başlattığımız uçaklara kız çocuklarının isimlerini verme geleneğini, 2011 senesinden bu yana misafirlerimizle de paylaşmaktayız. Misafirlerimiz tarafından beğeni ile karşılanan yarışmamızın bu seneki “Uçağa İsim Ver Çekilişi”ni kazanan Jasmin Y. de aramıza katıldı.” dedi.

Dünyanın En Güzel Hediyesi ile ilgili sürprizin bitmediğini hatırlatan Diğdem Cengiz Gürsel: “Bu sene minik misafirlerimiz için bir sürprizimiz daha bulunuyor. Minik misafirlerimizden birinin çizdiği “hayalimdeki tatil” temalı resmi, en yeni uçağımızın üzerine basarak gökyüzü ile buluşturacağız. Bu yarışmayı kazanan resmin üzerinde yer alacağı uçağımız da Mart 2015’te filomuzda yer alacak.” dedi. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika