spot_imgspot_img
9.4 C
İstanbul
Cuma, 20 Şubat 2026

FSF Kurumu, üç yeni üye seçtiğini duyurdu

spot_imgspot_img

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

       

Uçuş Emniyeti Kurumu (FSF), Yöneticiler Kurulu’nun 2010  sonbaharda yapılan toplantısında, bu aydan başlayarak üç yıllık dönemle üç yeni üye seçtiğini duyurdu.

       

Paolo Pettinaroli 8 Ekim Kurumu’nun başkanı. O ve diğerleri; Milan, İtalya’daki 63’üncü Uluslararası Hava Güvenlik Semineri’ne ev sahipliği yapmak için, 2010 boyunca Uçuş Emniyet Kurumu’yla yorulmadan çalıştı.

       

Cameron Ross, FSF’nin Havacılığın Temel Risk Standartları (BARS programı)’nın kurucu bir üyesi olan BHP Billiton’daki Havacılık Emniyeti’nin yöneticisi.

       

Antonio Victorazzo, Embraer’de Üretim Bütünlüğü Başkan Yardımcısı. Embraer, uzun süredir Kurumun aktivitelerinde yer alıyor.

       

Kurum üyeleri üç yıllık bir dönem için seçildi ve toplamda üç sene görev yapabilir. Kurum, bir yılda iki defa toplanıyor ve Kurum için stratejik rehberlik sağlıyor.

İlgili Makaleler

- AJet -spot_imgspot_img

Son Dakika