spot_img
spot_imgspot_img
18.5 C
İstanbul
Perşembe, 25 Nisan 2024

Yurtdışı Pilot Eğitimleri ARTIK ÇOK KOLAY..!!

Seçtiklerimiz

Türk Pilot Akademisi, size yurtdışında anlaşmalı okullar ve deneyimli kadrosuyla havacılık eğitiminin en ekonomik ve en kaliteli seçeneklerini sunuyor.

Türkiye’de gençlerin havacılığa kazandırılması ve artan nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için yurtdışı profesyonel pilot eğitim programlarımız ile , pilot olmak isteyen kursiyerlerimizin en ekonomik ve en kısa sürede  EASA Lisansı   (Uluslararası Lisans & TR Dahil, 86 ülkede geçerli) almalarına yardımcı olmaktır.

Neden Yurtdışı:
+ Eğitim Kalitesi
+ Zaman Tasarrufu
+ Uluslararası Lisans ( EASA )
+ Uçuş Tecrübesi
+ Daha Ekonomik
+ Dil Avantajı ( İngilizce + ICAO Level 4 )
+ Uluslararası Deneyim
+ 50 ve üstü havalimanına iniş-kalkış tecrübesi

Türk Pilot Akademisi , JAR-FCL ( Joint Aviation Requirements Flight Crew License -Müşterek Havacılık Gereksinimleri Uçuş Mürettebatı Lisansı) kurallarına ve düzenlemelerine uygun olarak, hızlı büyüyen havacılık sektöründe Türkiye’de gençlerin havacılığa kazandırılmasını ve artan nitelikli pilot ihtiyacını karşılamak için profesyonel pilot eğitimi vermek üzere yurtdışına pilot adayı gönderen tek lider kuruluştur.

Türk Pilot Akademisi.Com web sitemizi ziyaret ederek, Online ICAO Level 4 testi ve kursuna başvurabilir, Eğitim Programlarımıza bakabilir, seminerlerimize katılmak için katılım formu doldurabilir ve Pilotaj Başvuru Formunu doldurtuktan sonra yurtdışı eğitimleri hakkında detaylı bilgilendirilmek için sizinle irtibata geçilmesini sağlayabilirsiniz.

Türk Pilot Akademisi , Yurtdışı eğitimleri süresince kursiyerlerimizin kendilerini bir aile ortamında hissederek, her türlü sorunuyla ilgilenecek  kursiyerlerimize uzman ve deneyimli bir ekiple hizmet verilmeye çalışılmaktadır.

Türk Pilot Akademisi öğrencileri eğitimleri boyunca tam 50 değişik havalimanına inmekle kalmıyorlar , 48. inecekleri havalimanını “Uluslarası hava uçuş planı ” ile “Grand  Bahamas” adasının “Free Port “  Enternasyonal havalimanına iniş yaparak Egitimlerine son noktayı koyuyorlar .

Yanlış Okumadınız … Türk Pilot Akademisi ile  yapacağınız Time Building ‘de son uçuşunuzu BAHAMALAR‘da gerçeklestireceksiniz.

Çünkü, Türk Pilot Akademisi ekip olarak pilot adaylarının rüyalarını gerçekleştirmek için çalışıyor.

Türk Pilot Akademisi , geleceğin ve bugünün mesleği için en doğru tercih.

Kokpitteki yerinizi almak için acele edin.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika