spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Panasonic yeni pasaport çözümünü duyurdu

Seçtiklerimiz

Panasonic pasaport ve kimlik kontrolü için dayanıklı Toughpad tablet çözümünü duyurdu
 
Mobil kimlik tespiti ve giriş kontrolü için Panasonic TOUGHPAD FZ-M1 Passport çözümü
 
Panasonic, bugün popüler 7 inç dayanıklı tableti için entegre bir mobil kimlik tespiti ve giriş kontrol çüzümünü duyurdu. Sınır kontrolü, polis ve güvenlik güçlerinin yanı sıra seyahat, eğlence ve konaklama sektörleri için ideal olan Panasonic TOUGHPAD FZ-M1 Passport, kişisel veri ve kimlik tespiti için eksiksiz bir teknoloji çözüm yelpazesini içinde barındırıyor. Cihazın dayanıklı ama hafif tasarımı sayesinde hareket halindeyken kolayca kullanılıyor.
 
Sınır kontrol noktalarında pasaportların ve kimlik kartlarının kontrolü için kusursuz bir çözüm olan Panasonic TOUGHPAD FZ-M1 Passport, polis ve güvenlik güçlerine de çevirmelerde ehliyetleri ve diğer belgeleri ve güvenli alanlara erişimi kontrol ederken benzersiz kolaylıklar sağlıyor. Entegre seçenek yelpazesiyle cihaz, konferans, etkinliğe girişin yanı sıra yolcular için turizm sektörü gibi alanlarda bilginin kontrol edilmesi ve kayıt edilmesi için ideal bir çözüm sunuyor. Yolcu gemilerine biniş ve iniş sırasındaki kontroller bunun yalnızca bir örneği.
 
Esnek ve entegre teknoloji

Passport çözümü birçok entegre okuyucu teknolojisiyle birlikte sipariş edilebiliyor. Çözümler arasında 2D barkod okuyucu, akıllı kart okuyucu ve temassız kartlar için RFID’nin yanı sıra pasaportlarda iki sıradan oluşan ve ilerleyen günlerde üç sıradan oluşacak makinede okunan bölge (MRZ) okuyucusu bulunuyor.
 
Cihazda hem sağ elini kullanan hem de sol elini kullanan çalışanların kolay kullanabilmesi için döndürülebilen bir kol bandı bulunuyor. Passport çözümü, güçlü 7. Nesil Intel® Core™ i5 işlemciyle donatılan çok başarılı Panasonic TOUGHPAD FZ-M1 mk3 Standard tabletini temel alıyor. Böylece çok düşük güç tüketimine rağmen üstün bir performans sunarak fanı olmayan cihazdaki ısı artışını en düşük seviyede tutuyor.
 
TOUGHPAD FZ-M1, on parmak kapasitif dokunmatik ekranda benzersiz bir görüntüleme için yansıma engelleyici şeffaf koruma filmiyle daha da parlak 700cd/m² ekran sunuyor. Çevre ışığı sensörü gibi dahili pil tasarrufu özellikleriyle TOUGHPAD FZ-M1 tablet, değiştirilebilir bataryasıyla 4.5 saatlik şarj süresiyle 18 saate kadar çalışabiliyor (MobileMark 2014). Daha uzun süre çalışması gerekenler için cihazı kapatmadan batarya değiştirme kurulumu da yapılandırılabilen giriş seçeneklerini kullanarak elde edilebiliyor.
 
TOUGHPAD FZ-M1 tablet dış ve test ortamları için ideal bir cihaz olarak dikkat çekiyor. 150 cm’ye kadar* yüksekliklerden düşmeye dayanıklı ve toza ve suya karşı koruma için IP65** uluslararası koruma standartlarına sahip tablet, -29 ile +60°C arasındaki sıcaklıklarda çalışabiliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika