spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Küçükçekmece belediyesi’nden iş fırsatı

Seçtiklerimiz

İstihdam Masası, İşçi ve İşvereni Buluşturmaya Devam Ediyor

Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren İstihdam Masası iş arayan vatandaşları işverenlerle buluşturmaya devam ediyor.

İşsizlerin istihdam edilmelerini sağlayacak çalışmalarıyla, iş ve işçi eşleştirme konusundaki projeleri bir bir hayata geçiren İstihdam Masası, 200’e yakın vatandaşa daha iş kapısını araladı.

HAFTADA 5 GÜN, GÜNDE 4 SAAT PART TİME İŞ

Bu kapsamda, Çelebi Yer Hizmetleri firması ile iş talebinde bulunan yaklaşık 180 Küçükçekmeceli vatandaş, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantı kapsamında adaylara iş başvuru formu doldurtan firma yetkilileri, vatandaşlarla tek tek görüştü.

18 yaş ve üstü en az ilköğretim mezunu, sağlık problemi bulunmayan, uçak yükleme – boşaltma ve uçak temizliği yapacak part time personel alımı gerçekleştirecek olan Çelebi Hava Servisi, personele sigorta, maaş ve servis imkanı sağlıyor. Haftada 5 gün, günde 4 saat part time çalışmak isteyen vatandaşlar, iş başvurularını Küçükçekmece Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü İstihdam Masası’ndan gerçekleştirilebilir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika