spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Wizz Air 800 kabin memuru alacak

Seçtiklerimiz

Macaristan’ın düşük maliyetli havayolu firması Wizz Air, bu yılın sonuna kadar 800 kabin görevlisi işe almak istediğini duyurdu.

Macaristan’ın düşük maliyetli havayolu firması Wizz Air, bu yılın sonuna kadar 800 kabin görevlisi işe almak istediğini duyurdu.

Şirketin kabin memuru alımına yönelik etkinliklerinin çoğu Macaristan, Romanya, Bulgaristan, Polonya ve diğer Orta ve Doğu Avrupa ülkelerinde düzenleniyor. Bu da firmanın bu yönde genişlemeye odaklandığını gösteriyor.

Yeni işe alma kampanyası, önceki genişleme duyurularının ardından geldi. Wizz Air, bu ayın başında, 4 bin 600 pilotu işe alma niyeti olduğunu ve 300 pilotu yıl sonuna kadar istihdam etmek istediğini belirtmişti.

Firmanın işe alma kampanyası, gelecekle ilgili planları çerçevesinde duyuruldu. Wizz Air, 10 yılda 500 Airbus uçağı satın alarak filosunun üç kat genişletmeyi planlıyor.

Firma, 2021’in ilk çeyreği için zarar açıklamasına rağmen, diğer havayolları şirketleri gibi bu yaz yolcularının sayısının ve dolayısıyla gelirlerinin artmasına tanık oldu.

Wizz Air’in Başkanı Robert Carey, firmanın ağustos ayında koronavirus salgını öncesindeki kapasitesini aştığını ve Afrika ile Orta Asya’ya açılmak peşinde olduğunu belirtti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika