spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

WestJet Doğu Üçgen Girişimini Faaliyete Geçirdi

Seçtiklerimiz

Toronto – Montreal ve Toronto – Ottawa arasında bir iş planı üzerinde yoğunlaşan önemli ölçüde geliştirilen bu değer teklifi, aynı zamanda yeni bir hizmet sunucu ve yeni bir hizmet vaadi içermekte.

WestJet 2 Mayis’tan itibaren Toronto ve Montreal arasındaki uçuşlarda her iş günü 10 uçuş, Toronto ve Ottowa arasında yine her iş günü  9 uçuş sunacak.WestJet’in başlattığı dogu üçgen hizmet girişimi hizmet detayları  şöyle olacaktır. Uçuşlar her zaman dogu gündüz saatine göre yapılacaktır.

Ayrıca 2 Mayıs`ta başlayan yeni bir hizmet sözüyle, Toronto-Montreal veya Toronto-Ottawa arasındaki uçuşlarında 30 dakikadan fazla gecikme olanlara bu hatlar arasında bir dahaki  uçuşlarında  yüzde 50 indirim sunacak.

Eger dogu üçgen uçusunuz iptal edilir ve bir dahaki seferle seyahat edemezseniz, tüm bilet masrafınızı  geri alabilecek ve bir dahaki Toronto-Montreal ya da Toronto-Ottowa uçuş bileti için  yüzde 50 indirim alabileceksiniz.

WestJet ayrica müşterilerine bu üç  havaalanında kolay erişimli kalkiş kapıları, Toronto ve Montreal`de öncelikli güvenlik taraması sunacak ve planlanmış kalkış zamanından 2 saat önce havaalanına gelerek daha önceki bir uçuşu alan ya da uçuşunu kacıranlardan ayrıca bir ücret almayacak.

Buna ek olarak, Toronto Pearson Park Servisi kullanımında yüzde 20, Park`n Fly Airport Park Servisi kullanımında yüzde 25 indirim ve uçakta bir kadeh sarap ya da bira ikramı dahildir. Tüm ayrıntılar http://www.westjet.com/smartbusiness mevcuttur.

Ayrıca, Mayıs ve Ağustos ayları arasında WestJet Sürekli Uçuş Programına katılanlar yaptıkları  her üçüncü  tek yönlü uçuşlar için 25$ WestJet  bonusu alacak.WestJet  Satış, Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Başkan Yardımcısı Bob Cummings, “Bu girişim iş seyahati yapanların ihtiyaçlarına hitaben amaçlanmiştır” dedi.

Bu bizim iş adamlarının ihtiyaçlarını ciddiye alarak onların geliş ve gidişlerini daha da kolaylaştırmak için güçlü bir bağlılıkla güç sarfettigimizi gösterir. Buna karşılık olarak uçuşlarında bizi tercih ettikleri için onlara teşekkür ederiz.  İnanıyoruz ki  sunduğumuz bu yenilikler  müşteri memnuniyeti ile birleştiğinde WestJet iş adamları için cazip bir tercih olacaktir.”

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika