spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

United Airlines Yeni Uçuş Ağını Kutluyor

Seçtiklerimiz

United Airlines bugün, havayolun Washington ve Dublin Havaalanı arasındaki yeni duraksız servisin başlangıcını kutlamak için İrlanda’dan hükümet görevlilerini ve VIP misafirlerini Washington merkezindeki Bulles Uluslar arası Havaalanında karşıladı. İrlanda büyükelçisi H.E. Michael Collins, United Başkan Yardımcısı Fernie Lopez, İrlanda Turizmi için ABD Pazarlamasından sorumlu Başkan Yardımcısı Alisan Metcalfe ve Metropolitan Washington Havaalanı Otoritesi Başkanı ve CEO’su Jack Potter, Dublin’e olan servisi resmi olarak başlatmak için kurdele kesme seremonisinde diğer liderlere katılmadan önce, müşterilere ve misafirlere konuşma yapacak.

United, 169 koltuk barındıran Boeing 757-200 uçağı kullanarak servisi sunacak. Uçak, United BusinessFirst’de 16 yataklı koltuk ve United Economy’de 153 koltuğun yanı sıra, ek ayak yeri ve arttırılmış kişisel alanlarla 45 tane Economy Plus koltuğu içeriyor.

United, müşterilerine Washington Dulles’den yaklaşık olarak 300 uçuş gerçekleştiriyor ve Avrupa, Asya, Orta Doğu, Latin Amerika ve Karayip Adaları dahil olmak üzere 30’dan fazla uluslar arası havaalanına servis sunuyor. Mayıs ayında, United Washington Dulles’dan Doha, Qatar ve Manchester, İngiltere’ye yeni servis başlattı.

United ayrıca, 7 Haziran’dan itibaren Washington Dulles ve Honolulu arasında günlük yeni duraksız servis başlatıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika